| Dolores3257 a întrebat:

Bună TPU, cand incep discutii mai intime cu iubitul meu legate de sex etc le evita dar de ceva vreme imi da poze cu tot felul de cupluri cu fete care sunt in chiloti etc.
Nu stiu ce sa inteleg, in ultima vreme ma simt foarte excitata cand ma gandesc la el dar nu stiu cum sa ii zic. Oare e atras sexual de mine sau nu?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca incearca printrun mod subtil de a te santaja sa fii de acord/sa accepti sa discuti si tu despre probleme cu conotatie sexuala si de asemenea prin acele poze incearca sa-ti sugereze cam ce ar dori sa existe si intre voi. Si cel mai probabil sa te si convinga sa accepti sa aveti/sa practicati si voi doi mai multe activitati de natura sexuala prin tactica de a-ti provoca stari de excitare cat mai intense. Spera ca pana la urma vei ceda acestor insistente nerostitite dar execitate asupra ta intr-un mod subtil. In mod cat se poate de cert te doreste si va incerca totul sa te convinga sa accepti sa intretineti sex real. Deschide-ti ochii. big grin

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa-l intrebi ce inseamna cand iti trimite poze cu fete in chiloti?
Pentru ca nu mi se are un gest normal!

| bbobo22 a răspuns:

Cred ca iubitul tau este cam timid. Daca este sau nu atras sexual de tine asta doar tu ai putea sa aflii. Nu aveti momente intime in care sa va sarutati, sa va jucati? Da-i mai mult de inteles ca-l doresti, nu neaparat in discutii despre sex, ci prin gesturi.

| Plato a răspuns (pentru bbobo22):

Ma indoiesc, cineva timid nu trimite poze de asa natura.

| Plato a răspuns:

Mergeau mai multe detalii, varsta, stadiul relatiei etc.
Avand in vedere ca sunteti intr-o relatie, se presupune ca-i poti zice orice. Deci ii spui direct. Asta nu exclude eleganta.

| bbobo22 a răspuns (pentru Plato):

Poate fi timid atunci cand vorbeste despre sex... poate se exprima mai bine in imagini. happy

| Plato a răspuns (pentru bbobo22):

Poate-i trimite o poza cu un tip avand orgasm, atunci cand se intampla. laughing
Ce sa zic, ciudat ar fi sa fie asa.

| bbobo22 a răspuns (pentru Plato):

Eu in locul lui as trimite o poza cu femeie care are orgasm cand face sex cu un barbat happy...si as cauta unul care sa semene cu mine happy