| AnjaAHUI a întrebat:

Bună TPU!

Care este comportamentul unui băiat atunci când se află într-un grup mai mare de prieteni cu iubita lui? Cum se comportă cu ea de față cu ei și cum se comportă cu ei de față cu ea? Cui îi dă mai multă atenție? Ce preferă să facă (să stea mai mult cu ea sau cu prietenii lui)?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Normal e să acorde atenție aproape la fel. Depinde acu și cât de des vă vedeți. Eu de exemplu locuiesc cu prietenu meu și atunci când mergem să ne vedem cu prietenii lui e logic că lor le acordă puțin mai multă atenție pentru că pe ei îi vede mai puțin decât pe mine. Dar asta nu înseamnă că pe mine mă ignoră, face o glumiță să mă introducă în subiect, sau pune o întrebare la care să răspund, sau eu la rându meu mă bag în discuție dacă am ceva de zis.

7 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Pai de obicei daca iesiti la un picnic in padure sau la un gratar la casa unuia dintre prieteni ma gandesc ca si prietenii au gagici ca doar nu iesiti tu cu iubitu si restul de 3-4 baieti vin singuri.
Se comporta la fel fata de tine dar se controleaza daca nu ii convine ceva fata de cum ar face in privatwinking in rest e normal ca or sa stea ei baietii impreuna la taclale la o bere si voi fetele intre voi, urmand ca la masa sa socializati toti impreuna.

| Goete a răspuns:

Daca sunt impreuna, sta cu toti.

| Unsfatbun a răspuns:

Depinde de varsta! Iubina/iubitul ar trebui sa treaca pe primul plan, in astfel de situatie.
Puștanii ăștia incep să facă mișto și caterincă ieftină și, normal că fata se simte aiurea.
Dacă esti tandru in acele momente, nu faci decat sa-i castigi increderea!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Astea nu sunt lucruri care le inveti pe TPU, vezi si tu atunci pe moment cum este atmosfera acolo, mergi cu ea (cu prietena) la prietenii tai? Sau la prietenii ei? Ce varste ave ti voi? Tu si iubita ta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Unsfatbun):

Iubinalaughing irina

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Simplu e exact ca in aceasta melodie https://www.youtube.com/watch?v=EDJL6C1Rymo gelozia boala grea. Acum depinde si ce fel de om e el la mansarda ca doar creierul da comanda.

| Frank51 a răspuns:

Depinde ce fel de grup, ce fel de prieteni, ce fel de iubita(recenta sau veche), ce fel de atmosfera, samd. Sa nu uitam ca fiecare este diferit oricum, si ca va trata situatiile diferit, deci este foarte subiectiv.