| Rosualbastruviolet a întrebat:

Catelusa mea are asa zisul "ciclu de calduri"! Ce ar trebui sa fac? URGENT dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Am si eu o catea care o tin in curte,se spala singura, cainii se ling, nu e nevoie sa o speli tu, doar daca o tii in casa si nu vrei sa iti pateze, dar in general catelele se ling in zona si o mentin uscata

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca nu stii ce sa faci sa treaca peste aceasta perioada, incearca sa faci tu sex cu ea. Poate dupa noua luni, naste catei cu cap de om.

| Rosualbastruviolet explică (pentru Emilian65):

Du-te de aici perversule! daca vrei raspunde frumos nu asa

| Emilian65 a răspuns:

Tu esti pervers, nu eu. Daca ai fi om serios nu ai pune asemenea intrebare aici!

| Rosualbastruviolet explică (pentru Emilian65):

Ba tu cred ca esti din moment ce ai zis asa happy si nu mi se pare a fi o intrebare prosteasca e chiar foarte normala

| Felys a răspuns:

Toate catelele au asa ceva la fiecare 6 luni, tu nu ai ce sa ii faci, si femeile au ciclu lunar si nu fac copii in fiecare luna, deci o lasi in pace ca ii trece de la sine

| Rosualbastruviolet explică (pentru Felys):

Nu eu ma refeream la faptul ca ar trebui sa o spal sau sa o sterg? mentionez ca nu vreau sa faca pui!

| Rosualbastruviolet explică (pentru Felys):

Bine atunci multumesc frumos!

| Felys a răspuns (pentru Rosualbastruviolet):

Am si eu o catea care o tin in curte,se spala singura, cainii se ling, nu e nevoie sa o speli tu, doar daca o tii in casa si nu vrei sa iti pateze, dar in general catelele se ling in zona si o mentin uscata

| SirGilbert a răspuns:

Daca vrei sa ai pui de la cateaua respectiva cauta-i un partener si lasa-i sa se imperecheze.
Daca nu vrei pui de la ea las-o in pace.O sa-ti slabeasca putin dar asta e. Dupa ce iese din calduri castreaz-o!