Am si eu o catea care o tin in curte,se spala singura, cainii se ling, nu e nevoie sa o speli tu, doar daca o tii in casa si nu vrei sa iti pateze, dar in general catelele se ling in zona si o mentin uscata
Daca vrei sa ai pui de la cateaua respectiva cauta-i un partener si lasa-i sa se imperecheze.
Daca nu vrei pui de la ea las-o in pace.O sa-ti slabeasca putin dar asta e. Dupa ce iese din calduri castreaz-o!
Toate catelele au asa ceva la fiecare 6 luni, tu nu ai ce sa ii faci, si femeile au ciclu lunar si nu fac copii in fiecare luna, deci o lasi in pace ca ii trece de la sine
Nu eu ma refeream la faptul ca ar trebui sa o spal sau sa o sterg? mentionez ca nu vreau sa faca pui!
Daca nu stii ce sa faci sa treaca peste aceasta perioada, incearca sa faci tu sex cu ea. Poate dupa noua luni, naste catei cu cap de om.
Du-te de aici perversule! daca vrei raspunde frumos nu asa
Tu esti pervers, nu eu. Daca ai fi om serios nu ai pune asemenea intrebare aici!
Ba tu cred ca esti din moment ce ai zis asa si nu mi se pare a fi o intrebare prosteasca e chiar foarte normala