Relatie la distanta inseamna ca amorezii sunt... la distanta (zeci, sute, mii de km) unul de celalat.
Probabil ca ai o varsta frageda, si de aceea tatal tau nu e de acord sa ai o relatie(mai ales daca prietenul e mai in varsta cu 3-4 ani decat tine).
Cat priveste intrebarea ta, referitoare la sexul oral, eu zic ca ar mai trebui sa astepti cativa ani, si iti vei da singura seama ce inseamna.
Insemna ca nu se multumeste doar cu sexul normal sau daca nu face-ti deloc si vrei sa te pastrezi virgina, macar cu asta sa se aleaga si el, totusi parerea mea e ca nu e cazul sa cedezi rugamintilor
Mai asteapta asta spune i ca nu esti pregatita si daa nu esti pregatita o sa ramai masca pe acolo. Asa ca spune i iubitului sa si puna pofta in cui.
Relatiile la distanta nu merg!
Nu ii face niciun oral.
Daca azi ii faci oral si maine aflii ca i-au facut toate fetele de la el de acolo si te paraseste, pentru ca a vrut doar sa "guste" din tine ce zici de asta?
Si cand v-a afla si tatal tau ( daca zici ca nu e de acord) vai vai. ai grija!
Hai sa stabilim termeni.
Relatie la distanta insemna atunici cand iubitii se aflala zeci de km distanta...Dar poate pentru voi,, distanta'' insemna si distanta dintre casele voaste.
Sincera sa fiu 5 luni este cam putin mai ales acest tip de sex este pentru cuplurile stabile cu cel putin 10 luni de viata sexuala.Voi sunteti la inceput.BTS -urile se iau si prin sex oral.
Daca tu esti minora, si iubitelul major tatal tau are dreptate.
Care este intrebarea de fapt?
Daca sa ii faci sau nu un sex oral, sau ce este ala, sau care este insemnatatea cererii?
O sa raspund la toate :
1. E alegerea ta...
2. Sex oral = sa ii iei partile masculine in gura (nu stiu cat de explicit pot fi pe TPU)
3. Poate sa insemne mai multe lucruri...
- vrea sa aveti o relatie mai inchegata
-vrea sa aveti o relatie sexuala
- pur si simplu vrea un blow-job
PS : cati ani ai?
Deci, eu am 17 ani iar prietenul meu 18 ani il cunosc de mica, am inceput sa vorbim prin chat si ne-am indragostit e greu de explicat, e adevarat ca eu sunt virgina si el stie asta ca o sa astepta pana la 18 ani dar aia cea zis el mi se pare scarbos si injositor pentru o fata( asta nu i-am spus). Eu cred ca ma iubeste adica a demonstrat mi-a povestit tot ce a facut inainte cu toate fetele ca a vrut sa vada ( la inceput a incercat sa vada daca sunt la fel ca celelalte si dupa un timp de vorbit si-a dat seama ca eu sunt o fata mai cuminte, nu stiu il simt sincer) imi mai povestea si lucruri dureroase( tot trecutul lui ) a avut incredere in mine pentru asta. El mi-a spus ceva gen: '' ca eu o sa raman virgina dar vrea sa simta placerea aia doar cu mine aaa si ca se simte foarte pasionat ( cu celelalte fete cu care vorbea ele vroiau doar sex dar eu i-am spus de la inceput ca vreau sa ne uitam la multe filme impreuna, chestii din astea iar el a spus e ca super ok asa) Dar din cand in cand mai imi spune aia cu oralul el mi-a spus ca eu sunt prima lui dragoste adica ca simte sa faca toate lucrurile alea filme, muzica, plimbari TOTUL! PS: avem foarte multe lucruri in comun( ne plac aceleasi filme, muzica)
E ok scumpo, daca il iubesti si ai incredere in el va veni cu timpul.bafta!
P S: ai grija la BTS si in caz ca veti face si altceva, protejeza-te mereu
KatiMe27 întreabă: