| Elide a întrebat:

Bună TPU,ce părere aveți daca un băiat va spune că vă iubește din prima seară,la prima întâlnire,in condițiile in care noi vorbisem și prin mesaje de doi ani,binee,nu mereu,la câteva perioade de timp, eram la distanta,și când ne-am întâlnit,a fost totul frumos,dar mereu bătea apropo.uri sa facem s**,dar eu n-am vrut,mai ales de la prima întâlnire,am principii, după ce ne-am văzut,am continuat să vorbim prin mesaje,nu mai mă suna, incepea sa se răcească treptat, mereu îmi spunea că mă iubește,iar apoi nu a mai vb cu mine,m.a iluzionat,,și acum totul s-a prăbușit,și mi-am dorit atât de mult sa meargă,ce e interiorul meu acum nu pot sa explic,mă doare tot,cei care ați trecut prin asta,cum ați reușit să treceți peste?
Gândurile mele numai acolo stau,nu mă pot concentra pe altceva, sunt și în ultimul an de facultate, mai este și pandemia asta, uneori am senzația că o iau razna, parcă nu mai am pentru ce lupta, simt că totul e in zadar, și doar exist, nu mă mai pot bucura, m-aș întoarce în trecut unde eram liniștită și fericita, am trăit în iluzii și acum realitatea mă doboară.

16 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Eu nu dau 2 bani pe cuvinte, ci pe fapte.
Asta e si vina ta, ai pus botul la un rahat de,, te iubesc".

| Elide explică (pentru Nemessys):

Știu,și mi-a mărturisit ultima dată că a făcut-o cu alta după ce ne-am întâlnit noi, m-a rănit atât de rău, încât să îi urăsc pe toți și să nu mai am încredere în nimeni și nimic

| Emilian65 a răspuns:

Incearca sa te linistesti si sa treci peste aceste momente neplacute pentru tine si sa te gandesti ca el nu te iubea cu adevarat si ca dotea sa faca doar sex cu tine si apoi sa te paraseasca. Lucru care s-a adeverit dupa ce i-ai spus ca nu faci sex cu el la prima intalnire. Uita-l si gaseste un baiat care sa te iubeasca cu adevarat.

| Adry05 a răspuns:

Aoleu atâta dramă pntru unu care te mințea că te iubește doar să te... laughing)

| Elide explică (pentru Emilian65):

Da,in fiecare zi îmi adun gândurile și mă calmeaz, dar eu l-am iubit, și când vorbesc despre asta îmi vine să plâng, n-am simțit așa ceva niciodată

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

...am trăit în iluzii și acum realitatea mă doboară.
Nu realitatea te doboară ci iluziile pe caree le-ai trăit.
Internetul generează iluzii.
Dacă rămâi la ele, ajungi acolo unde ești acum. Și rămâi acolo.
Ai văzut un copil mai mic care plânge?
Plânge până i se termină lacrimile și apoi se întoarce la jucăriile lui, nu plânge la nesfârșit.
Te doare fiindcă nu vrei să renunți la ce?
La iluzii.
Să tragi concluzia.
A fost o iluzie.
Și ce faci când renunți la iluzii, la vise?
Trăiești clipa așa cum este ea.
Și mergi mai departe.
Ce este acolo departe unde cauți?
Alt băiat.
Te concentrezi la acea căutare a unui nou partener, alt mesaj online, și acela îți va spune că te iubește, când vă veți întâlni va vrea și el...

| Ofiintă a răspuns (pentru Adry05):

Ți-aș fi dat fundă pentru asta. Scurt și la obiect laughing

| Roxx594 a răspuns:

Timpul vindecă orice rană. Încearcă să-ți găsești activități care să-ți distragă gândul de la acea persoană. Nu merită să te consumi pentru un om care nu merită timpul și iubirea ta. Oricine poate scoate pe gură un "te iubesc", dar puțini sunt în stare să și demonstreze. Încearcă pe viitor să nu mai crezi tot ce-ți spune, faptele vorbesc, nu cuvintele?

| Adry05 a răspuns (pentru Ofiintă):

laughing))))))) mersiii, un mesaj din ăsta face muult mai mult decât o fundă

| SilentRain a răspuns:

Bărbați sunt cele mai mari javre penale
Conteaza ce face pentru tine, nu ce spune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi nu-l poți condamna pentru ce a făcut din moment ce l-ai refuzat, cand tipul și-a mărturisit sentimentele pentru tine. Și nu zic că ai făcut ceva greșit, dar e cauza efect, înainte să faci ceva trebuie sa te gândești și la consecinte. Să îți asumi faptele care le faci și cu cine le faci.
Și nu mai plânge atat, că nu e mare chestie toți trecem prin așa ceva stai liniștită.

Nu trebuie sa treci peste. Trebuie să-ți faci prieteni de încredere, relațiile în general aduc numai frustrări.

| alina2k18 a răspuns:

Mangleala de taranus laughing joaca si el singura carte pe care o stie cu "te iubesc, te ador, esti viata mea" laughing poate poate da o buca laughing

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns:

Poate are iubită.
A vrut doar sex.
Vorbea cu tine Din plictiseală.
Probabil e va cauta peste un timp... Daca ești proasta stai si plângi dupa o iluzie și când te caută sari pe el.
E evident ca tipul nu e interesat de tine.
Nu pierde timpul... tinerețea trece

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns (pentru Elide):

Ai fost dezamăgită de un bărbat!
Cu câți bărbați ai vorbit?
Nu mai generaliza!

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns (pentru Elide):

Ai iubit ceea ce ai proiectat în capul tău....nu pe el!
Nu compara o întâlnire cu câteva mesaje.

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă îmi vrea sa se culce cu mine nu inseamna a ma iubește.
Relatiile sunt minunate daca ai discernământ și te cunoști.