Eu nu dau 2 bani pe cuvinte, ci pe fapte.
Asta e si vina ta, ai pus botul la un rahat de,, te iubesc".
Incearca sa te linistesti si sa treci peste aceste momente neplacute pentru tine si sa te gandesti ca el nu te iubea cu adevarat si ca dotea sa faca doar sex cu tine si apoi sa te paraseasca. Lucru care s-a adeverit dupa ce i-ai spus ca nu faci sex cu el la prima intalnire. Uita-l si gaseste un baiat care sa te iubeasca cu adevarat.
...am trăit în iluzii și acum realitatea mă doboară.
Nu realitatea te doboară ci iluziile pe caree le-ai trăit.
Internetul generează iluzii.
Dacă rămâi la ele, ajungi acolo unde ești acum. Și rămâi acolo.
Ai văzut un copil mai mic care plânge?
Plânge până i se termină lacrimile și apoi se întoarce la jucăriile lui, nu plânge la nesfârșit.
Te doare fiindcă nu vrei să renunți la ce?
La iluzii.
Să tragi concluzia.
A fost o iluzie.
Și ce faci când renunți la iluzii, la vise?
Trăiești clipa așa cum este ea.
Și mergi mai departe.
Ce este acolo departe unde cauți?
Alt băiat.
Te concentrezi la acea căutare a unui nou partener, alt mesaj online, și acela îți va spune că te iubește, când vă veți întâlni va vrea și el...
Timpul vindecă orice rană. Încearcă să-ți găsești activități care să-ți distragă gândul de la acea persoană. Nu merită să te consumi pentru un om care nu merită timpul și iubirea ta. Oricine poate scoate pe gură un "te iubesc", dar puțini sunt în stare să și demonstreze. Încearcă pe viitor să nu mai crezi tot ce-ți spune, faptele vorbesc, nu cuvintele?
Bărbați sunt cele mai mari javre penale
Conteaza ce face pentru tine, nu ce spune
Păi nu-l poți condamna pentru ce a făcut din moment ce l-ai refuzat, cand tipul și-a mărturisit sentimentele pentru tine. Și nu zic că ai făcut ceva greșit, dar e cauza efect, înainte să faci ceva trebuie sa te gândești și la consecinte. Să îți asumi faptele care le faci și cu cine le faci.
Și nu mai plânge atat, că nu e mare chestie toți trecem prin așa ceva stai liniștită.
Nu trebuie sa treci peste. Trebuie să-ți faci prieteni de încredere, relațiile în general aduc numai frustrări.
Mangleala de taranus joaca si el singura carte pe care o stie cu "te iubesc, te ador, esti viata mea" poate poate da o buca
Poate are iubită.
A vrut doar sex.
Vorbea cu tine Din plictiseală.
Probabil e va cauta peste un timp... Daca ești proasta stai si plângi dupa o iluzie și când te caută sari pe el.
E evident ca tipul nu e interesat de tine.
Nu pierde timpul... tinerețea trece
Ai fost dezamăgită de un bărbat!
Cu câți bărbați ai vorbit?
Nu mai generaliza!
Ai iubit ceea ce ai proiectat în capul tău....nu pe el!
Nu compara o întâlnire cu câteva mesaje.
Dacă îmi vrea sa se culce cu mine nu inseamna a ma iubește.
Relatiile sunt minunate daca ai discernământ și te cunoști.
beausingurlamasamea întreabă: