| Katty2013 a întrebat:

Ce sa fac daca Mama nu imi permite sa ma indragostesc deci:Vara trecuta am fost la Franta si m-am indragostit de fiul prietenilor nostri de familie.Cind incercam sa vorbesc cu el Mama statea cu noi, Cind ne primblam si incercam sa stau linga el Mama la fel statea linga mine.Ce sa fac?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| lastOne a răspuns (pentru u2irish):

+1

| pietrean a răspuns:

"Mama nu imi PERMITE sa ma indragostesc?"Ca sa te indragostesti( trebuie sa fii destul de maturizata,sa intelegi ce inseamna acest cuvnt),nu trebuie sa-ti permita cineva!
Esti in Italia sau in Franta? Ca nici eu nu mai inteleg din intrebarile tale!
Spuneai ca nu stii nici limba italiana,nici franceza, dar nici cu romana nu stai prea bine:"am fost IN Franta".
Ai primit atatea raspunsuri, la mai multe intrebari de acelasi fel, incat, nu stiu daca se mai poate da vreun raspuns.Reciteste toate raspunsurile date si poate o sa pricepi ce ai de facut!

| Katty2013 explică (pentru pietrean):

Desigur ca nu voi cere permisiunea nimanui, si vreau sa te anunt ca stiu deja italiana, pursisimplu nu pot face nimic fara ca sa stie Mama.Si inca una sunt in Franta! Si cu faza cu "In" si "la"Sorry am comis o greseala

greece12
| greece12 a răspuns:

Sufletul omului se indragosteste indiferent de cine sta langa el!
Poti ramane indragostita si cu mama langa tine, probabil inca ai o varsta la care mama ta nu iti poate acorda totala incredere, asa ca ai doua lucruri de facut.
Sa ai rabdare sa mai cresti si sa ii demonstrezi mamei ca esti o persoana responsabila in care se poate avea incredere.
Si ai rezolvat.

| buburuza2007 a răspuns (pentru u2irish):

Asta e cel mai idiot raspuns pe care l-am auzit si sigur fata asta nu a inteles o iota din ce ai spus tu acolo, iar daca viata pentru tine este marsava inseamna ca nu o pretuiesti deloc iar cu gandirea asta vei trai numai momente de rahat cum cred ca ai si trait de vorbesti asa

| Katty2013 explică (pentru greece12):

Pai am 14 ani, dar totusi ii demonstez asta mereu!

| trixiiie a răspuns:

De când inima și sufletul unui om ascultă de mama posesorului?
Eu zic să vorbești cu mama ta și să-i spui.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Katty2013):

Foarte bine, dar va trebui sa continui sa-i demonstrezi lucrul asta.
Si sa-i ceri sfatul mereu, la un moment dat vei descoperi ca o mama poate fi extrem de utila!
happy