anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colegul meu de banca face niste chestii din care eu inteleg ca ma place.Am nevoie sa imi spuneti si parerea voastra.

Sa incep cu ce face,de exemplu:jumatate din ora se uita la mine,nu-si ia manualele ca sa pun eu cartea la mijloc iar and o pun se da cu scaunul mai aproape de mine,sta cu capul pe mana mea,imi pune mana pe picior,imi mangaie parul cu subiectul ca "ii place parul meu ca este moale"imi ia cheile de la clasa si le tine strans in palma numai ca sa il tin de mana,cand eu raman ultima sa inchid clasa ma asteapta sau imi duce el cartile la laborator,cand am o problema ma ajuta sau daca sunt suparata sau obosita mereu ma intreaba ce am etc.

Mentionez ca eu o data scriam si cand am intors capul la el se uita la mine si zambea.

Eu spun ca ma place.Voi ce credeti? Daca da,cum il pot face sa recunoasca? Mentionez ca mereu ma insulta, dar il vad ca nu cu rautate, ci mie mi se pare mai mult a tachinare.

Va multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| lovelz a răspuns:

Si tu il placi?

| Dianna21 a răspuns:

Si eu cred ca te place happy. Intrebarea e : Tu il placi pe el smug?

| mona a răspuns:

De placut, e clar ca te place dar daca e un baiat orgolios nu iti va recunoaste asta cu una cu doua

| neutrino a răspuns:

E posibil sa te placa. Acesta nu este un motiv pentru care sa-l placi si tu si sa-ti faci planuri in vederea unei relatii.

| Crytek6 a răspuns:

E clar ca te place doar ca nu are puterea sa tio spuna in fata si asteapta sa faci tu primul pas, propune-i o plimbare... in care sa vb despre... "tema la mate" happy

| celnikar a răspuns:

Intreaba-l direct sau printr-un biletel big grin

| AlexaChristiana2000 a răspuns (pentru Dianna21):

Raspunsul este da..Cu ce te ajuta acest raspuns..continua cu ce voiai sa spui dupa ce iti dau raspunsul.