Uh lala:X ei bine draga mea si eu am patit la fel de fapt inca ma mai "zbat" in problema asta, deci sfatul meu e urmatorul : nu.l pierde pe actualul [-x fostul daca a devenit FOST inseamna ca nu te.a meritat. Incearca sa vorbesti mai mult la scoala cu prietenul tau, chiar daca simti ca o sa explodezi in interior, depaseste.ti limitele:* incearca sa te duci tu la el sa vorbiti, prinde-l in brate pe furis, ia-l de mana tot pe furis si cand se asteapta cel mai putin pupal pe obraz demonstreaza.i ca tii la el>:d< iar fostulsa.si vada de treaba lui incearca sa vorbesti cat mai putin cu el fiindca ii vei trezi suspiciuni actualului, el vrea doar sa bage strambe intre tine si prietenul tau, iar daca te.ai intoarce la fostul. ei bine ar fi cea mai mare greseala iti spun din experienta nu mai stiu ce sa iti mai zic bafta:* sper ca ti.am fost de folos
Aceeasi pproblema am si eu ca tine exact la fel cand vb cu el ma inrosesc ca racul chestii sa mai vb baga id meu de mess maria_mariuca14
Adina,chiar m.ai ajutat mult cu sfatul tau:*! Mersi! Dar este o mica problema Mie imi place de amandoi..adica actualul e draguut, dar fostul e si mai dragut
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: