Nu iti fa griji degeaba tu esti doar un pic geloasa, trebuie sa il intelegi si pe el un pic, ca doar este barbat asa sunt barbatii..Pricepi,cred ca te-am ajutat primesc fundita?
Buna.
In primul rand, sa stii ca e de apeciat ca recunosti ca esti obsedata de el. E un pas important. In fine.
In al 2-lea rand, de o obsesie nu poti sa scapi peste noapte. Aceasta "evadare" necesita timp.
Cum sa te comporti?! Sa incerci sa nu ii mai trimiti mesaje cu carul, sa nu.l mai contactezi atat de mult. Stiu ca e greu, insa daca doresti sa continue relatia intr-un sens bun, trebuie sa renunti la cateva chestii.
Iar cat despre persoana lui, cred ca nici el nu stie ce vrea. Din ce ne-ai spus ca ba nu te cauta, ba ca iti arunca chestii gen : " ai fost cu altu ", nu pare a fi o persoana intocmai hotarata. In fine.
In ultimul rand, trebuie sa sa incetezi cu mesajele si cautatul atat de des. Ocupa-ti timpul cu ceva. :*
Sper ca te-am ajutat. >:d< Mult succes!
Buna!
Da,esti extrem de geloasa! Si nu e deloc bine!
Incearca sa te controlezi!
E indiferent pentru ca tu il cauti non-stop, si apoi.el ce sa mai faca?
Pe de alta parte se simte mult prea controlat.
Si se pare ca nici el nu prea stie ce vrea. ''de ce ma suni asa des?'' apoi ''de ce nu ma suni?''
Hmm.s-a obisnuit asa, sa-l suni non-stop si i se pare ciudat cand nu o mai faci.
Comporta-te normal. fii draguta cu el. Nu-i face crize de gelozie. Nu-i mai pune atatea intrebari, invata-l sa-si spun singur unde a fost si ce-a facut.
Bafta!
Tot ce zici tu acolo e gelozie pura insa sa fi atenta ca dupa poti ajunge intr-adevar la "obsesie" si nu ar fi deloc bine nici pentru tine nici pentru el. Putin mai multa incredere va rezolva problema voastra!