Buna da, se poate sa fii indragostita sau se poate sa iti placa ffff tare de baiatul ala si ai fluturasi in stomac toate fetele am trecut prin asta cu siguranta) conteaza sa fii inteligenta si sa nu te lasi vazuta ca esti nebuna dupa el. cand il vezi nu te emotiona prea tare sau gesturi care el sa vada ca esti nebuna dupa el, daca el vede ca esti nebuna dupa el cu atata no sa te bage in seama. dar poti sa incepi cu un salut sau sa il intrebi de exemplu daca are un foc (in cazu ca fumeaza) ) stiu ca privirile unu la altu niciodata nu da gres... daca tu te uiti in continuu la el si el iti corespunde si se uita.e semn bun dar daca vezi ca nu iti corespunde atunci fii indiferenta, nu prea stiu ce sa zic pentru ca eu intotdeauna am fost mai rusinoasa nu am facut eu primul pas.pentru ca imi era frica sa fiu respinsa dar sper sa te ajute la ceva ce am scris si daca intr-adevar iti place de el, lasa rusinea deoparte! ca cu rusinea mori de foame!
Mai intai trebuie sa stii daca el te plc... pune pe candva sa int poate te plc.
Dar in timp ce vb cu tine, nu-i arata ca il placi, prefate ca esti plictisita si o sa te int daca esti bine. sper ca te-am ajutat pup
Poate ai vreo boala de inima. Fa ceva folositor si uita-l daca are prietena. iubirea platonica nu duce nicaieri
AndrewTate7789 întreabă: