anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Cu o ora in urma am avut un contact sexual cu iubitul meu,am folosit prezervativele Durex Excita Ribbed (nu recomand). Acesta a ejaculat inainte,s-a spalat dar nu a urinat,dupa care in prima jumatate a actului sexual iubitul meu a schimbat prezervativul pentru ca nu fusese pus bine si de asemena durea, am continuat cu alt prezervativ care a fost pus cum trebuie si a fost totul ok.La toaleta cand s-a ivit sa le verific la primul au aparut 3 perforatii prin urmate a faptului ca l-am umplut cu apa,perforatiile situandu-se pe laterala, nu la baza prezervativului iar al 2-lea era ok, tin sa mentionez ca eu sunt iesita din perioada fertila cu o zi si ciclul trebuie sa imi vina in 11 zile. Exista vreo sansa sa raman insarcinata? Dau funda :3

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista sanse de sarcina.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu putem sti.Eu tind sa spun nu.Cel mai intelept e sa astepti pana cand iti vine menstruatia, iar daca iti intarzie 10-14 zile sa faci un test de sarcina.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă erai în afara perioadei fertile, este imposibil sa ramai gravida.

| dullcat a răspuns (pentru Emilian65):

In perioada nefertila nu este risc 0 de sarcina, ci este un risc mai mic decat in perioada fertila, dar tot exista acolo.Am vazut pe aici ca se face confuzia si am vrut doar sa clarific, pentru cine mai citeste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tin sa mentionez faptul ca pana sa schimbe prezervativul l-a folosit in jur de 10 minute si a constatat faptul ca era fisurat abia cand a fost la toaleta.

| FindMyName a răspuns:

Nu pare a fi șanse sa ai o sarcină.