anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Cu o ora in urma am avut un contact sexual cu iubitul meu,am folosit prezervativele Durex Excita Ribbed (nu recomand). Acesta a ejaculat inainte,s-a spalat dar nu a urinat,dupa care in prima jumatate a actului sexual iubitul meu a schimbat prezervativul pentru ca nu fusese pus bine si de asemena durea, am continuat cu alt prezervativ care a fost pus cum trebuie si a fost totul ok.La toaleta cand s-a ivit sa le verific la primul au aparut 3 perforatii prin urmate a faptului ca l-am umplut cu apa,perforatiile situandu-se pe laterala, nu la baza prezervativului iar al 2-lea era ok, tin sa mentionez ca eu sunt iesita din perioada fertila cu o zi si ciclul trebuie sa imi vina in 11 zile. Exista vreo sansa sa raman insarcinata? Dau funda :3

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu putem sti.Eu tind sa spun nu.Cel mai intelept e sa astepti pana cand iti vine menstruatia, iar daca iti intarzie 10-14 zile sa faci un test de sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tin sa mentionez faptul ca pana sa schimbe prezervativul l-a folosit in jur de 10 minute si a constatat faptul ca era fisurat abia cand a fost la toaleta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista sanse de sarcina.

| FindMyName a răspuns:

Nu pare a fi șanse sa ai o sarcină.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă erai în afara perioadei fertile, este imposibil sa ramai gravida.

| dullcat a răspuns (pentru Emilian65):

In perioada nefertila nu este risc 0 de sarcina, ci este un risc mai mic decat in perioada fertila, dar tot exista acolo.Am vazut pe aici ca se face confuzia si am vrut doar sa clarific, pentru cine mai citeste.