| Danielita a întrebat:

Cum as putea sa fac sa ma impac cu fostul? Eu mai tin la el si din cate stiu eu si el mai simte ceva pentru mine. dar de ceva timp este cu o alta fata(el spune ca o iubeste dar pe ea nu o ia in brate nu nimic, in schimb pe mine ma lua cand eram cu el ...eu cred ca nu o iubeste ). si cand l-am intrebat de pe id verisorei mele cum are reactiona daca las lua in brate. daca mi-ar spune ca o iubeste pe aia sau ne vom impaca a zis ca nu stie. deci e clar ca numi va spune nimic de ea? Ce credeti ca ar trebui sa fac ca sa ne impacam? Sa ma duc la el si sal sarut? fara mijtouri, el este un tip putin mai orgolios... vreau cat mai multe raspunsuri. Daca mai aveti nevoie si de alte informati vi le voi da. Multumesc

Răspuns Câştigător
| nesatori a răspuns:

Pfff, cam complicat... eu cred ca e cu ea doar sa vada cum reactionezi si daca esti geloasa, dar nu sunt sigura. de fapt mai bine intreaba-l direct daca vrea sa va impacatiwinking

2 răspunsuri:
| Danielita explică (pentru nesatori):

Pai daca il intreb direct spune ca nu... dar dim comportamentul lui iese alceva... cum s afac sa ne impacam?

| nesatori a răspuns (pentru Danielita):

Poate ca pentru aceea fata e o dragoste trecatoare...Eu cred ca se mai gandeste la tine, si ca inca mai are sentimente pentru tine big grin Daca chiar vrei sa va impacati du-te la el si spunei-o...In viata nu e bine sa ai regrete, nu pierde aceasta sansa, BAFTA! :X