| fumsipraf a întrebat:

Buna tpu.cum as putea sa-mi ascund sentimentele fata de barbatul pe care il plac? e cu multi ani mai mare decat mine si nu vreau sa ma creada o adolescenta super obsedata de el.

3 răspunsuri:
| andrei1237 a răspuns:

Incearca sa nu il mai privesti in ochi sau sa nu stai apropiata de el.

| baTTLe4uTr a răspuns:

Dragul meu ingerpierdutindrumsprefericire happy,
tu ai un encefal?
Daca raspunsul este da atunci nu are rost sa continui sa-mi citesti postul lipsit de releventa.
Insa daca raspunsul este nu te invit sa urmaresti in continuare:

Asadar nu ai encefal! Nu-ti fa griji, stiam ca vei citi raspunsul oricum. Ai postat intrebarea odata si nu ai primit un raspuns de genul "ai toate sansele sa fi cu un barbat de 40 de ani" asa ca ai mai postat-o odata in speranta ca te va multimi cineva iar acum vi cu o intrebare si mai stupida. Uneori sper sa fie doar o intrebare pusa la "shto".

Te intrebi de ce te-am intrebat daca ai encefal? Pentru ca nu dai dovada de el. Esti un monument de. tinerete
De ce intrebi cum ti-ai putea ascunde sentimentele fata de un om in situatia ta?
-IGNORA-L!
Sunt sigur ca deja ti-ai dat seama de asta. De fapt stiai raspunsul inainte sa pui intrebarea! Eu cred ca ai pus intrebarea gresita happy Probabil daca iti spun acum "De ce sa-ti ascunzi sentimentele? Spune-i omului ca-l placi, e normal. Poate veti avea o relatie fericita. Nu risti nu castigi! Succes!" imi vei da funda iar urmatoarea ta intrebare de pe TPU va fi "Am 17 ani si m-am culcat cu un om insurat cu 2 copii. Oare-si va lasa nevasta pentru mine? Ps: sper sa-i ramana ei custodia copiilor. Nu am chef sa schimb scutece."
Ai 3 fese in loc de 2? Ti-ai amputat un picior? N-ai dantura? Nu poti fi cu unul cu maxim 5 ani mai mare ca tine?

| eu6andrea a răspuns (pentru baTTLe4uTr):

Bine punctat!