Nu o convigi, doar afli daca ea vrea =). poate o cina la tine acasa cand esti singur? mai stati de vorba, mai glumiti pe canapea. un sarut iar mai departe iti dai u seama daca vrea sau nu ^^
Iubind-o!
Cat mai mult.
Atat de mult incat sa poti sa astepti oricat,pentru ca la tema sex, fata va hotari cand se va intampla prima oara, nu tu...
Depinde de ce fata gasesti. Daca gasesti una ieftina care se lasa la oricine... nu e greu, o seara in care sa o faci sa se simta bine si deja o ai pe tava
Sky o mica intrebare cati ani ai? In fin` ii dai droguri whisky, tequila. sper ca ti-am fost de ajutor.
Wtf? O fata face sex cand e pregatita, nu trebuie' s'o convingi tu! Macar n'ai zis "iubita mea" sau ce stiu eu. Nu "o fata". Adica una oarecare, sau cum? Ca nu inteleg.__.
Daca o cunosti de putin timp, asteapta...
Daca ea vrea aventuri, sau pur si simplu si ea vrea s-o faca cu tine, asteapta doar prima miscare de la tine si apoi o faceti!
Altfel, daca ea nu este pregatita nu prea ai sanse. Si daca e pregatita, trebuie s-o faci sa se simta in largul ei. O atmosfera relaxata, fara frica ca parintii sa intre in camera sau din astea.
Si de convins, nu stiu... trebuie sa-si doreasca si ea, altfel nu va iesi bine.
George0197 întreabă: