| iAngel a întrebat:

cum o pot face pe prietena mea sa ii fie dor de mine?
Adica noi ne vedem doar in ultima pauza de la scoala si stam impreuna, si eu vreau sa stam mai mult de 10 minute doar noi doi. i-am spus aseara ca daca nu as mai vedeao deloc toata saptamana la scoala si ne vedem sambata sau duminica? Si ea a spus ca nu poate rezista si va veni in clasa dupa mine(nu va face asta 100% ca este timida)
Vreau sa fac chestia asta sa nu o mai vad la scoala ca sa ne vedem sambata/duminica, ca asa ea cateodata imi spune "ne-am vazut la scoala, am treaba acasa"

8 răspunsuri:
| CrowKiss a răspuns:

Atunci cand stai cu ea, poarta-te frumos cu ea, fa-i complimente multe, fa-o sa se simta bine in prezenta ta. Daca o faci sa adore timpul petrecut cu tine, atunci va avea mai mult curaj.Va veni la tine in fiecare pauza. va veti intalni si in weekend si altele.Nu ai cum sa n-o vezi la scoala ...caci daca fugi de ea ca sa nu va vedeti poate ca ea se va supara. Mai bine mergi de mai multe ori la ea in clasa, caut-o prin pauze si cu multa rabdare se va rezolva!

| iAngel explică (pentru CrowKiss):

Da o fac sa se simta bine in prezenta mea, de multe ori imi spune ca ma adora si ca sunt baiatul pe care il cauta, tandru, care este politicos si care o poate surprinde mereu, pe la inceputul relatiei mergeam cam in fiecare pauza la ea, si ii placea, dar de curand mi-a spus ca mai vrea sa iasa si cu colegele ei ca nu le-a vazut in vacanta de iarna,si de atunci am fost putin suparat si am zis sa ne vedem doar in ultima pauza,iar ea a spus ok(si aseara i-am spus daca nu o voi vedea deloc toata saptamana, si nu i-a convenit, deci vrea sa ma vada) dar vreau sa aprind dorul din ea mai mult

| CrowKiss a răspuns (pentru iAngel):

Tu esti timid? ca as avea niste idei...

Daca nu esti timid, incearca sa faci chestii mai romantice... de genul : sa ii dai flori,,, hmm... te mai gandesti si tu. deoarece nu ti pot da prea multe sfaturi caci nu o cunosc pe ea.

| iAngel explică (pentru CrowKiss):

Nu sunt timid, ea este timida, si ii dau de cate ori am ocazia ciocolata, flori, scrisori, declaratii de dragoste

| maniunika a răspuns:

De mult timp sunteți împreună?
Poate nu e vorba de o dragoste adevărată... poate e doar o simpatie din partea ei...sau mai stiu eu ce!
Incearca si fa ceva ce nu ai m-ai facut niciodata...să o inviti la o cină romantică de exemplu... gîndește-te și tu!

| iAngel explică (pentru maniunika):

Pentru amandoi este prima dragoste(prima relatie) si ne iubim foarte mult reciproc iar cand suntem doar noi doi impreuna totul este asa de bine si de minunat(eu ce vreau sa spun cu intrebarea pusa este, cum sa o fac sa vrea sa ma iubeasca/doreasca si mai mult de atat)

Poate ca ea nu doreste sa stea numai cu tine si sa ti spuna tot timpul,, te iubesc,,. Las-o o scurta perioada de timp mai libera, fara flori scrisori, cioco, si o sa ti simta lipsa. Si poate ca isi va da seama ca i-ai lipsit mult si te va aprecia mai tare. ...Si ii dai si saruturi? daca nu, incearcawinking