| CreakTudor a întrebat:

Cum pot cere un numar de telefon unei fete care o plac?

Răspuns Câştigător
| shinelikeastar a răspuns:

Dupa ce o sa vorbesti un pic cu ea, poti sa-i zici la un momentdat: `mi-as dor sa-ti aud vocea putin la telefon, daca nu te deranjeaza sa mi-o auzi si tu pe a mea ...crezi ca am putea face schimb de numere? - ar trebui sa iasa, acum depinde si in relatii esti cu ea, bafta!

| Postoaca a răspuns (pentru shinelikeastar):

Am emoti eu sunt indragostit de o colega si nu, stiu ce sa fac ar merge sa trimit un biletel sunt pe clasa a patra

12 răspunsuri:
| SussieLex a răspuns:

Poti sa-i spui pur si simplu ca vrei numarul ei..sau ai putea sa-ti "ratacesti" intentionat telefonul si sa-i dai de inteles ca nu ai idee pe unde este. Mai departe ii dai numarul tau, si o rogi frumos sa te sune in speranta ca iti vei gasi "telefonul pierdut". Usor, nu?happy

| Ycu a răspuns:

Papusa tatal tau e terorist? "nu, de ce?" Pentru ca tu esti o bomba, acum poti sa imi dai te rog numarul de telefon?

| CreakTudor explică (pentru Ycu):

Am incercat si mi-a raspuns da

| xanderblackx a răspuns:

Il ceri. simplu, dar nu direct, mai cu subinteles.

| Diaconu_Gabriel_1997 a răspuns:

Daca iti da numarul de telefon nu inseamna ca te place. inseamna ca vrea sa vorbeasca cu mine. eu am cerut numarul de telefon la 15 fete si doar 4 ma placeau deci...

| monycutzza a răspuns:

Daca nu ii spui direc, incearca sa aflii de la prieteni comuni

| Sisitta a răspuns:

Pai te apropii de ea, ii zici ca o placi si ii ceri numărul.bafta!

| Milayaa a răspuns:

Vorbesti cu ea iar dupa aia scoti mobilul tau si ii arati o aplicatie sau ceva sau te uiti pur si simplu la ora si spui apropo eu inca nu am numarul tau, atunci ea cred ca o sa inteleaga despre ce e vorba...happy

| CreakTudor explică:

Daca imi da nr. de telefon inseamna ca ma place?

| Aliiinna02 a răspuns:

Offf normal k poti. cati ani ai?