Dupa ce o sa vorbesti un pic cu ea, poti sa-i zici la un momentdat: `mi-as dor sa-ti aud vocea putin la telefon, daca nu te deranjeaza sa mi-o auzi si tu pe a mea ...crezi ca am putea face schimb de numere? - ar trebui sa iasa, acum depinde si in relatii esti cu ea, bafta!
Papusa tatal tau e terorist? "nu, de ce?" Pentru ca tu esti o bomba, acum poti sa imi dai te rog numarul de telefon?
Vorbesti cu ea iar dupa aia scoti mobilul tau si ii arati o aplicatie sau ceva sau te uiti pur si simplu la ora si spui apropo eu inca nu am numarul tau, atunci ea cred ca o sa inteleaga despre ce e vorba...
Poti sa-i spui pur si simplu ca vrei numarul ei..sau ai putea sa-ti "ratacesti" intentionat telefonul si sa-i dai de inteles ca nu ai idee pe unde este. Mai departe ii dai numarul tau, si o rogi frumos sa te sune in speranta ca iti vei gasi "telefonul pierdut". Usor, nu?
Daca iti da numarul de telefon nu inseamna ca te place. inseamna ca vrea sa vorbeasca cu mine. eu am cerut numarul de telefon la 15 fete si doar 4 ma placeau deci...
Am emoti eu sunt indragostit de o colega si nu, stiu ce sa fac ar merge sa trimit un biletel sunt pe clasa a patra
Mutubal întreabă: