| killmyha a întrebat:

Buna TPU cum pot face un baiat sa ma placa? Este un baiat de la mine din clasa bine ca se da cam la toate felete dar ele au ajuns sa faca misto de el si el s-a cam suparat pe ele dar cu mine se comporta foarte frumos ba chiar la franceza i-am luat apararea ca ne-a vazut profa vorbind si am zis,, e vina mea i-am cerut un pix "si dupa mi-a multumit de multe ori credeti ca procedez bine?
adica vreau sa fiu cat mai aproape de el nu ca alea din clasa care se cred stapane... vreau sa AJUNGA SA MA PLACA credeti ca procedez bine? fundita"*"*"8

Răspuns Câştigător
| WhiteLover a răspuns:

Da,procedezi bine.pt ca el deja te considera diferita fata de celelalte fete, si tu nu ar trebui sa te schimbi daca iti acorda atentie.nu il nici presa, nu il nici ignora.doar fi tu, fata de treaba pe care stie ca se poate baza, si din cand in cand mai arunca-i o "ocheada" ca sa nu ramaneti la zona "just friends", poate va fi ceva frumos intre voi.

6 răspunsuri:
| EduardGG a răspuns:

Da Procedezi Bine Pentru A Te Placea Mai Mult Si Sa Fi Sigura Ca Te Place Trebuie Sa Ii Spui In Fata Ce Simti Si Sa-l Scoti La O Intalnire Sa Il Ajuti Cand Are Nevoie Si Fi Sigura Ca O Sa FI Cu El Funda?

| neutrino a răspuns:

Procedezi foarte bine, esti chiar isteata, nu ca alea...Bravo!

| killmyha explică:

Multumesc tuturor daca as fi putut v-as fi dat fundita la toti::X:X:X::

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Esti foarte isteata bravo femeie.esti numara uno.

| MagdaKathy a răspuns:

Foarte Frumos.:X. Continua tot asa.