| FashionVictim93 a întrebat:

Buna TPU... Cum pot recuceri un baiat dupa 7 luni de despartire si 3 saptamani relatie dar ne cunosteam mai de mult? mentionez ca are prietena de 5 luni dar nu este din acelasi oras cu el si nah nu prea stiu daca au o relatie prea serioasa.Am incercat alta relatie cu un alt baiat dar tot timpul ma gandesc la el.Am inceput sa mai vb pe mess, uneori si mai filtram asa mi se pare mie adica ma provoaca uneori si ma pune in situatii in care imi da impresia ca ar vrea din nou sa fim impreuna dar nu zice nimic de asta (dar eu nu stiu ce vrea el de fapt ).As dori sa fiu din nou cu el.Ca o fraiera din orgoliu si din prostie am renuntat la el si acum as vrea sa fie al meu si nu stiu cum.As vrea sa nu fiu disperata dupa el si sa ii arat ca il plac. Sfaturii idei ceva(mentionez ca este o fire mai misterioasa si ma pot astepta la orice). Multumesc pentru ajutor.(nu vreau sfaturi rautacioase sau jicnitoare va rog ) happy

2 răspunsuri:
| blk23 a răspuns:

Pai daca vorbiti pe mess flirteaza cu el, bate apropouri dar nu spune nimic direct, o sa-si dea seama ca vrei ceva de la el, si daca vrea si el o sa-ti dea de inteleswinking

| FashionVictim93 explică (pentru blk23):

Da dar tocmai de aici incepe problema ..ca nici unul din noi nu zice nimic de un nou inceput ..eu astept ca el sa o zica( in conceptia mea baietii trebuie sa fac primul pas ) si el la fel si nah nu ajungem nikiunde ...mersi mult pentru sfat poate imi v'a fi de ajutor happy