Exista site-uri, si diferite persoane care se ocupa cu chestii de acest gen, doua din ele ti-au fost prezentate mai sus de alti utilizatori.
Acum, din punctul meu de vedere, sa nu iei totul de-a bune din ce spun acele persoane.
Au si ei o oarecare dreptate, insa vor sa te faca sa te consideri si dependent de serviciile si produsele pe care ti le ofera.
De asta, cel mai bine ar fi sa-ti dai seama singur de cum "functioneaza" femeile. Iar asta o inveti singur in timp, gafand, si analizand.
Sigur, eu urmaresc pe Loren Loghin de la Fara Sens TV pe YouTube. Aici sunt cartile lui:
https://farasenstv.ro/
Ăla e doar un terminat care profită de pe urma celor care îi cumpără jafurile alea de cărți.
Caută pe Google. Pe YouTube există Arta Seducției. Însă să nu iei tot ce spune pe cuvânt doar părțile bune, o femeie merită respect și onoare însă niciodată să nu aduci o femeie într-o ipostază greșită când ea spune nu este nu.
Nu ai ce sa cucerești dacă nu exista atracție fizica, totul e vrăjeală ce face, plus ca promovează curvia și nu relația și iubirea
NU LOREN LOGHIN.
(Sau orice alt terminat care se da drept coach.)
Tot ce trebuie sa faci e, sa ai grija de tine, putin stil, o personalitate okay, fara misoginie; respecta si nu invalida sentimentele femeilor si sa stii ce e ala consent.
Ah si sa realizezi ca nu toata femeile cu care interactionezi vor sa se culce cu tine sau sa fie intr-o relatie si ca nimeni nu iti datoreaza nimic.
"Psihologia" femeilor nu exista, toate persoanele sunt diferite. Femeile au cerinte diferite, la fel ca barbatii; unele pun accent mai mult pe personalitate, poate altele nu. Just be a decent human being.
Nu știu ba odată am ieșit cu una în oraș ne-am plimbat cu mașina lui maica-mea, a doua a zi n-a mai vrut sa iasă cu mine ca n-am mai avut mașina, și sa combinst cu un țigan... Cine **** mea pot ințelege femeile astea
AndrElle întreabă: