Da-mi voie la inceput sa-ti dau un sfat: incearca sa scrii cat de cat corect gramatical, nimeni nu va fi incantat sa cunoasca pe cineva care scrie asa cum o faci tu.
In legatura cu fata, tu ai obligatia, ca baiat, sa prinzi ocazia favorabila si sa o inviti la clasicul suc. Daca fata te place, atunci sigur va accepta.
Draga Catalin, la ce gramatica ai nu pari un baiat prea mare, e foarte bine ca vrei sa ai o prietena si ca iti place de cineva dar fiind sub 13 ani nu stiu daca e indicat.Noi nu iti putem spune nimic, chiar daca doare sa auzi asta, trebuie sa vina de la tine. Daca o sa stai sa te joci cu ea mult si o sa vorbiti mult, o sa se ataseze de tine, si dupa ceva timp vei putea sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna.Nu te grabi, dar nici nu astepta prea mult, sa nu o pierzi.
In legatura cu contul de pe metin2, da-mi te rog adresa ta sau adauga jh0nny_78@yahoo.com sa discutam.Multumesc si inca ceva, nu ma incalzeste cu nimic funda, poti sa o dai lui neutrino, poate el se mai bucura de ea
Unei fete ii place sa fie ea cea cucerita. Trebuie sa fi romantic, sa o faci sa se simta cea ma frumoasa, minunata, desteapta fata de pe Pamant. Poti sai si spui, o sa-i placa complimentele, dar sa nu para replici de agatat sa fie sincere, gandite, speciale. Poti sai daruiest flori, bomboane, sa o inviti in oras, in parc preferabil si ii iei o inghetata. In plus asculta mereu ce are de zis si incearca sa o intelegi, poate o sa-ti dai mai bine seama cum trebuie abordata
O fată o cucereşti înainte să o cunoşti. Nu după ce ai cunoscut-o. O cunoşti de 2-3 ani, sunteţi deja prieteni, nu poţi transforma o relaţie de prietenie într-una de iubire, dacă era să fie eraţi din prima iubiţi.
Îmi pare rău să te descurajez, dar nu dau sfaturi aiurea, doar ca să te încurajez. O opinie realistă: Nu ai şanse la ea.
Caută altă fată!
Atunci demonstreazai ca esti mai matur decat baietii de varsta ei, ca ar avea ceva de castigat daca te-ar alege pe tine
Daca ai 12 ani cauta-ti una de varsta ta sau mai mica, e foarte greu sa intretii o relatii chiar la diferenta de un an, fiind copil.
Te-am adaugat pe mesenger si astept sa te loghezi sa discutam