Don eu sunt o persoana care vorbeste destul de tare, in general, deci cand e liniste cineva poate crede ca strig, dar ca tine si eu sunt o fire calma, poate si la tine este la fel. Mai este ceva la care ma gandesc, poate fata a fost crescuta intr-un mediu nu tocmai linistit (certuri intre parinti, tipete urlete) si poate in cazul acesta lipsa de afectiune si strigatele repetate au facut-o vulnerabila sau poate pur si simplu v-ati racit, deci relatia voastra se duce, cel mai bine ar fi sa discuti cu ea pe tema asta si daca e varianta cu parintii si copilaria, tu decizi daca ramai langa ea sau o lasi.
Poate ea vrea sa taci de aia zice ca ridici tonul. Sau poate ai tu vocea de o intensitate mai inalta. Nu stiu, intr-o zi incearca sa nu te contrazici cu ea. Sa vezi daca ea tot continua. Daca continua inseamna ca... vrea poate sa faceti o pauza, sa te faca sa te desparti tu de ea. Sper sa nu fie asa dar bafta.
Poate ca tu vorbesti mai tare in mod normal si nu realizezi acest lucru, poate ca ea nu este " data pe spate" de personalitatea ta si o pauza lunga nu v-ar strica.
Posibil nu realizezi cand ridici tonul.
Sau ea nu mai vrea o relatie si cauta scuze pentru a va desparti.
Tati, viata nu ramane intr-o relatie. Va despartiti si cauti pe alta. Simplu. Un sfarsit prelungit e un sfarsit plicitisitor, nimic mai mult.
KatiMe27 întreabă: