Ce sfat să-ți dau? Mută-te singură, dacă ești majoră. Ia-ți un job, plătește chirie, întreținere, etc. Fă-o ca si experiența de viață. Și vei găsi și băieți.
Momentan nu ai experiență de viață. Ai fost și ești un bibelou pentru părinții tăi, o copilă de bani gata. Tu nu si control asupra propriei vieti. Părinții tăi controlează tot. Ai experimentat în viață doar ce te-au lăsat părinții. Pretențiile lor (si posibil si ale tale) sunt cel puțin exagerate.
Viața unui om este suma experientelor personale: bune și rele.
Pai in primul rand poate e cazul sa te rupi de familie puțin. Mutat singura și văzut se viața ta.
Parintii mei au sa imi dea de 10 ori mai mult, dar nu asta e scopul. Am vorbit de la barbati cu bmw din 1900 toamna, la baieti cu lamborghini si tot a existat ceva care nu s-a potrivit descrierii de mai sus. Eu mereu am dat in spate si nu stiu cum sa rezolv chestia asta la mine
Ce îți lipsește ție e personalitatea, îmi pare rău că o spun. Părinții tăi se pare că au gândit, ales, făcut, totul pentru tine și mai ales, în locul tău. Așa ai ajuns in punctul in care ai nevoie disperată de validare și când alegi te întrebi mai întâi ce le-ar placea lor, nu ce îți place ție. Probabil nici nu știi ce îți place, daca de fiecare data a ales altcineva pentru tine. And that's severely messed up
Să le zici părinților tăi să-ți cumpere ei un iubit așa cum le place lor.
Buna.Tind sa fiu si eu de acord cu Voideternal.Tu nu prea mai existi, asa ca trebuie sa te incepi sa te impui in tot acest scenariu, si mai ales sa preiei fraiele propriei vieti.Nu e ok sa decida parintii tai pana la 30 de ani sau pana mori. Nu vei trai cu ei in casa, ci cu partenerul ales de tine.Si incearca sa mergi la psiholog, deoarece din ce sustii banii nu sunt o problema, si te va ajuta extrem de mult.
beausingurlamasamea întreabă: