| mariapopa12345 a întrebat:

Buna TPU! Daca aveti chef de citit un roman de romantisme complicate aici gasiti.
As vrea sa incep cu faptul ca fac parte dintr-o familie cu situatie financiara foarte buna, ceea ce imi influenteaza viata foarte mult. Cum? Ei bine, toata familia mea, inclusiv bunicii, au pretentia de la mine sa gasesc pe cineva cu toate calitatile (tanar, inalt, bogat, frumos, loial, sa ma respecte etc) ceea ce e cam imposibil. De-a lungul anilor, n-am respectat. Singura mea "relatie" a fost de o luna, iar in momentul in care acel baiat (mai sarac ca mine) mi-a daruit o bratara, pe mama a pufnit-o rasul si se vedea ca nu e fericita ca eu sunt cu acel baiat, de cand i-am spus. Asta e singura mea "relatie" cu un baiat si am 24 de ani. Problema mea este ca mai vorbesc cu baieti, iar in momentul cand lucrurile inainteaza spre o posibila relatie, eu dau inapoi si las baiatul respectiv. Din pacate, parerea celorlalti despre baiatul cu care voi fi pentru totdeauna conteaza mai mult decat propria mea parere si stiu ca o sa ziceti "nu ei o sa stea cu ei, ci tu", dar pur si simplu cred ca am o problema psihologica, de la nenumaratele reactii cam nasoale pe care familia mea le-a avut cand vorbeam despre X sau Y. Chiar am vorbit la un moment dat cu cineva, iar reactia mamei a fost " De unde l-ai mai gasit si pe asta?"
Lucrurile acestea dor foarte tare pentru mine si nu stiu ce sa fac…pana acum cateva zile am vorbit cu cineva, iarasi am dat inapoi.
Eu imi doresc foarte mult o relatie, dar cand inainteaza lucrurile, nu pot sa fac fata si mereu imi spun "e mai bine singura". Oare nu pot sa ies din zona mea de confort? Am o teama crunta de reactiile celorlalti din jurul meu.
Ce sfat ati avea?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sfat să-ți dau? Mută-te singură, dacă ești majoră. Ia-ți un job, plătește chirie, întreținere, etc. Fă-o ca si experiența de viață. Și vei găsi și băieți.
Momentan nu ai experiență de viață. Ai fost și ești un bibelou pentru părinții tăi, o copilă de bani gata. Tu nu si control asupra propriei vieti. Părinții tăi controlează tot. Ai experimentat în viață doar ce te-au lăsat părinții. Pretențiile lor (si posibil si ale tale) sunt cel puțin exagerate.
Viața unui om este suma experientelor personale: bune și rele.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai in primul rand poate e cazul sa te rupi de familie puțin. Mutat singura și văzut se viața ta.

| anonim3247 a răspuns:

Caută unul care să fie cum trebuie

| mariapopa12345 explică (pentru anonim3247):

Parintii mei au sa imi dea de 10 ori mai mult, dar nu asta e scopul. Am vorbit de la barbati cu bmw din 1900 toamna, la baieti cu lamborghini si tot a existat ceva care nu s-a potrivit descrierii de mai sus. Eu mereu am dat in spate si nu stiu cum sa rezolv chestia asta la mine

| anonim3247 a răspuns:

Caută unul până o să găsești

| VoidEternal a răspuns:

Ce îți lipsește ție e personalitatea, îmi pare rău că o spun. Părinții tăi se pare că au gândit, ales, făcut, totul pentru tine și mai ales, în locul tău. Așa ai ajuns in punctul in care ai nevoie disperată de validare și când alegi te întrebi mai întâi ce le-ar placea lor, nu ce îți place ție. Probabil nici nu știi ce îți place, daca de fiecare data a ales altcineva pentru tine. And that's severely messed up

Să le zici părinților tăi să-ți cumpere ei un iubit așa cum le place lor.

| anonim3247 a răspuns (pentru mariapopa12345):

Caută pe cine vrei

| anonim3247 a răspuns:

Caută unul cum vrei

| dullcat a răspuns:

Buna.Tind sa fiu si eu de acord cu Voideternal.Tu nu prea mai existi, asa ca trebuie sa te incepi sa te impui in tot acest scenariu, si mai ales sa preiei fraiele propriei vieti.Nu e ok sa decida parintii tai pana la 30 de ani sau pana mori. Nu vei trai cu ei in casa, ci cu partenerul ales de tine.Si incearca sa mergi la psiholog, deoarece din ce sustii banii nu sunt o problema, si te va ajuta extrem de mult.