E imposibil. Spune-i ca nu are de ce sa se ingrijoreze. La contactul cu oxigenul, spermatozoizii mor cam dupa 5-10 minute. Motivul de ingrijorare ar fi sa nu capete vreo boala, daca inteligentul nu s-a spalat pe mana toata ziua, punand mana pe diferite chestii, e posibil dar iti zic eu ca e sigur, sa fi avut anumiti microbi pe mana. Indicat ar fi sa-i ceara o igiena la sange, bineinteles ca si ea trebuie sa aiba o igiena adecvata. Sper ca te-am/v-am ajutat
Nu e posibil, dar e foarte trist ca cineva nu se spala o zi intreaga pe maini in secolul xxi...si e si mai trist ca fata aia a fost atata de idioata incat l-a lasat sa-si bage degetele prin ea daca nu s-a spalat pe maini inainte...
Cum dracu ba sa faci laba si sa stai o zi intreaga cu mainile nespalate. De cate ori ai bagat mana in gura? De cate ori ai mancat? Cu cati oameni ai dat mana?
Nu poate ramane gravida pentru ca spermatozoizi mor repede in mediul deschis deci nu au avut cum sa mai ajunga in vaginul fetei.
Este o intrebare mai mult decat jalnica, sincer.Omule spala-te pe maini, si apoi vorbesti cu noi.Brrrr
Nu.Inseamna ca baiatul este scarbos.Pentru ca a stat toata ziua nespalat pe maini.
Foarte trist.De la o fata de doar 12 ani.Cred ca o vroia pe paine.In loc de Nutella.
Ii o intrebare. De unde sti tu ca am 12 ani? si nu ii vorba despre mine. Oh God. e doar o intrebare. raspunzi? bine. Nu? si mai bine. Te agiti ca un Pepsi.