Ești prea posesiva, gelozia e și ea o boala. În loc sa te concentrezi pe tine cum ar fi normal tu te concentrezi pe el. El nu e proprietatea ta nu poți sa l repari sau sa îl schimbi, el va evolua de la sine după cum simte el. In felul asta nu o sa poți sa faci relația sa fie frumoasa. Tu ar trebui sa te gândești la tine, la dezvoltarea ta, sa va faceți prieteni cu care sa mai ieșiți, sa ți faci o prietena doua cu care sa mai socializezi. Ar trebui sa nu te gândești ca pierzi timpul, nu e totul despre căsătorie, și dacă te măriți cu el și faceți copiii asta nu va schimba cu nimic personalitatea voastră sau problemele. Ar fi poate bine sa mergi la un psiholog fiindcă ai o teama de abandon.
Buna!
Cu tot respectul, esti prea Posesiva! Niciun baiat nu o sa sta cu tine daca tu il controlezi tot timpul si contabilizezi si cate likeuri da la fete pe Facebook.
In primul rand nu incerca sa schimbi un om. Daca vrei sa fii intr-o relatie cu cineva accepta acea persoana asa cum este ca daca tu incerci sa il schimbi el o sa zica ca tine si face ca el.
Si de ce te mai intereseaza ce face fostul? Un fost iubit nu ar trebui sa fie o grija pentru tine.
Sa nu te duci la psiholog ca dai banii degeaba, incearca sa te schimbi tu ca om.Nu mai fii asa posesiva si nu mai incerca sa schimbi pe nimeni ca nu o sa schimbe nimeni ca vrei tu.Si nu mao sta intr-o relatie cu cineva care nu are aceleasi principii cu tine.Si nu te grabi cu maritisul pentru ca fiecare se misca in ritmul lui.
Ai spus ca tu ii repari? Glumești nu? E posibil ca tu sa ii faci să-și dorească o femeie echilibrată si care are încredere in ei.
Tu nu ai încredere in ei din ceea ce ai spus. Ca da like la unele poze... Etc... Serios? Eu nici n-aș baga de seama chestiile astea minore.
Problema este la tine nu la ei. Daca fostul a luat alta fată in cateva luni, ar trebui sa te gândești ca tu ai o problemă nu ei, nu ai reparat pe nimeni, ai făcut un om sa vada cum este cu o fată normală.
Ai probleme grave, daca esti geloasă pe aventurile lui din trecut, pe faptul ca și-a trăit viața.
Ca sfat, ți-aș recomanda sa vb cu el mereu, nu doar acum despre problemele tale si tot ce te apasă.
Discuta si spune-i cum ne-ai spus nouă. Daca nu vrei sa o iei razna de tot. Poate o sa înțeleagă si împreună găsiți o cale, daca tu ascunzi de el anumite lucruri, crezi ca si el ascunde si tot asa.
Offf, femeile astea... Fac din țânțar armăsar.
Buna.Nu e frumos si nici sanatos sa ii umbli in telefon, daca are de ascuns ceva o va face oricum. Unde nu exista incredere nu exista absolut nimic, pa pa relatie sanatoasa.Mai intelept ar fi sa gasesti pe cineva care gandeste la fel ca tine, care nu simte nevoia sa ofere likeuri si alte reactii pe social media. Zici ca nu ii umbli in conversatii dar vrei sa vezi daca nu mai ciripeste cu vreo fata.Asta cum vine?
Inevitabil, in timp, nu se mai poate sa iubesti precum un adolescent sau un adult de 20 si ceva de ani.Asa e firesc, te maturizezi, ai alta perspectiva asupra vietii.E gresit maxim cum stai si lasi aceste ganduri intruzive, despre o fata care nici nu mai exista in viata lui, sa iti afecteze relatia.Ai luat in calcul sa mergi la psiholog? Tot comportamentul denota lipsa de incredere in propria persoana, iar aici nu poate interveni iubitul cu nimic.
Știu prea bine. Câteodată și eu mă pierd și nu mi mai găsesc logica. Sunt prea multe și este greu să stai să intri în pielea cuiva să vezi de ce și cum o gândește sau face așa.
Deci, eu mereu am considerat ca dacă îți place ceva la sexul opus, îți place și atât. Acum de exemplu dacă începi să îi dai like peste tot și așa, undeva simți ca femeia nu-ți e de-ajuns. Așa o văd.
Iar în conversații, mă uit doar să văd dacă apare ceva nou gen un nume nou și în special dacă e fată. Atâta timp cat e totul în ordine adică nu văd ceva special, nu mă stresez.
E normal să am neîncredere atâta timp cat la început am avut încredere pe baza spuselor lui, ca nu înșeală vreodată, dar m-am simțit trădată când am găsit de vreo 2-3 ori de exemplu ca vorbea cu unele. E ca și cum cerea atenție, și dacă fata îi oferea mai mult, era plecat. El zice ca voia doar să vadă dacă îi mai merge șarmul la fete. De ce te-ar interesa așa ceva când ai femeie lângă tine, în fine. Și după chestiile astea eu am început să devin posesivă rău de tot și să controlez comportamentul.
Normal ca problema e la mine, mă gândesc prea mult, poate undeva nu am făcut pace cu trecutul, mă gândesc foarte mult la "cum ar fi fost dacă" precum mă gândesc mult și la "cum o să fie"
Mă gândesc mult la trecutul meu precum și la viitor cum o să fie.
Analizez prea mult tot ceea ce se întâmplă și apoi încep cu concluzii să mi fac și să mi zic ca în viitor toate acestea nu or să mi fie bune și se termină.
Apoi mă gândesc mult la trecutul lui fiindcă totuși vreau să văd cine era atunci și să văd cum să schimbat/maturizat, ce fel de om a devenit acum.
Okay, mai pot accepta anumite comportamente, dar nu mi greși mereu când îți zic chestii de mă deranjează și cum le văd eu.
Și vis a vis de reparat. Da!
Oamenii din viața mea i-am luat mereu cu o ceva problemă ce totuși m-au făcut să stau chiar dacă nu-mi plăcea de exemplu un anumit viciu sau ceva anume din caracter dar l am acceptat așa iar mai ales dacă el are voință și mă roagă și îmi spune ca vrea ajutor și ca vrea să se schimbe, asta trebuie să fac, nu e normal?
Numai ca problema este ca se delasă imediat pe parcursul drumui și eu ma supăr pentru treaba asta.
Așa s-a întâmplat cu fostul si acum așa văd ca se întâmplă și cu actualul.
Adică eu m aș da sigur cu capu de pereți, stau sa mă lupt sa l ajut, să-i ajut mai ales ca mi cer asta și apoi nimic, adică tot ce fac e în zadar, iar mai apoi să fie o despărțire, practic pierd timp degeaba când aș putea să mi fac o familie cu cineva responsabil și serios.
De exemplu, nu mă interesează neapărat ca fostul se însoară, eu așa am auzit. Dar în momentul când eram acolo pentru tine când nu era NIMENI, tu nu luptai și trăgeam de tine și te susțineam. Undeva eu meritam chestiile astea. Nu o tarantulă ce vine și ea și ia esență bună scoasă de mine la iveală și cu mine să comportat ca un rahat. Oricine sigur s-ar simți oribil pentru așa ceva.
Știu prea bine ca nu ar trebui sa impun nimic. Dar am ajuns la așa ceva pe baza acțiunilor lui. Dacă nu avea motive să-mi dea să mă facă geloasă, nu se pierdea încrederea și eram liniștită. Nu l controlam cu nimic, nu mă interesam de așa ceva. Da undeva pentru ca a greșit și acum știu prea multe, m-a făcut să devin așa.
Daca vezi relațiile trecute o pierdere de timp nu e bine. Si eu am ajutat in felul meu anumite fete din relatiile trecute, dar n-aș putea spune ca e timo pierdut. Din fecare relație am învățat ceva si format eu. Nu-mi pare rău si nu vreau sa regret nimic din ce a fost, le accept asa cum sunt si ma bucur sa le vad ca sunt bine. Chiar le doresc tot binele din lume, vreau sa le vad fericite. Si uite ca eu n-am pe nimnie, dar nu ma gândesc la ele cu răutate. Viitori lor soți ar trebui să-mi mulțumească mie, pentru ca eu le-am format sa devină cine sunt. Nu aștept laude, nu astept recompense, nu aștept nimic, m-am uitat mereu cum sa devin eu mai bun. Nu pot ura, dusmanie pe trecut si nu as putea sa port nici pe viitor. Tu lasă nebunia din cap, fii mai buna, nu mai fii paranoica si acceptă situația asa cum e. Poate nu e timpul sa te măriți, iar daca încă îți zboara gandul la cum ar fi, daca ar fi, etc nu trebuie sa te măriți clar. Mai intai fai ce ai de facut, simte-te bine, cand te saturi de ele si vrei o casă, atunci sa te gândești, nu sa faci pasul asta, iar dupa incep curiozitățile.
N-am idee ce relatii ai avut ai ce relatie ai acum, dar totusi nu e bine cum faci, nu-ți place relația cum merge, vorbește cu el, discuta, daca voi acum la început de drum nu puteți vorbi deschis unu cu altul, pai in viitor o sa fiti ca 2 străini.
Am impresia de multe ori ca voi întrați într-o relatie de dragul de a fi cu cineva, nu ca iubiti acea persoana.
Puneti va pe canapea, dezbracati, si ascultati reguli de iubire de la dani mocanu
Cand ai zis ca cu fostul tau aveai partajat orice, ma gandeam cu cine sa vorbesc sa pariez tot ce am pe faptul ca l-ai parasit - tu pe el. Ma bucur ca am avut dreptate.
In momentul in care asta va avea exact aceeasi transparenta, il vei parasi si pe el. Dar nu ar fi o problema, la cat de toxica esti, e o binecuvantare pentru om cand pleci.