anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iti tai venele doare tare? Sau care e alta metoda prin care poti sa te sinucizi? Ca sa nu te doara atit de tare?

29 răspunsuri:
| Ovydiw a răspuns:

Mori foarte simplu impuscatbig grinnu cu un pistol amarat, cu o pusca. 1Gont in cap si gata...
Sau poti sa te arunci de pe o stanca foarte foarte mare...sau din alta parte. numa sa fii 100% sigur ca mori ca sa poti ramane in carut pe viata.big grin

| αиιиαɛǤ a răspuns:

Care e motivul pentru care vrei sa mori? de fapt nu exista motiv pentru asa ceva. Daca e din cauza unui baiat eu zic sa o lasi balta nu sau sfarsit nici baietii si nici lumea. Daca macar pe tine nu te intereseaza de viata ta macar gandeste-te la cei dragi ce tin la tine si vor suferi enorm din cauza asta.Sa nu te gandesti niciodata la sinucidere!

| Heather_Sioux_Lindsay_1997 a răspuns:

Ai pus intrebarea doar de amuzament sau tu chiar asta iti doreste sa faci? Pentru ca daca chiar asta iti doresti,nu trebuie s-o faci,indiferent cat de grava e problema ta. Daca te simti abandonat/a, apeleaza la un psiholog.E un bun terapeut, care ti-ar face foarte bine si care chiar te-ar putea intelege.Sau apeleaza la un prieten/a foarte bun/a sau o persoana f apropiata.

| madyddd a răspuns:

Daca materia cenusie ar fi roz, oamenii nu ar mai avea niciodata idei negre. thinking

| Rawwrr a răspuns:

Pastile!

| raspunz a răspuns:

Orice sinucidere doare. Și mai tare îi doare pe cei care rămân în urmă, o durere care nu se vindecă niciodată.
Prin moarte nu se rezolvă nimic și orice problemă, cât de gravă ar fi ea se poate rezolva în timp. Dacă simți nevoia să vorbești cu cineva, vorbește, nu te închide în tine, gândurile de genul ăsta îți fac rău.
După ploaie mai devreme sau mai târziu tot iese soarele.

| TrixLove a răspuns:

Ok. Evident ai in jur de 12-13-14 maxim 14 ani si ai dat cu nasul in gerul vietii si ai observat ca viata nu e la fel de simpla ca pana acum. Si ca sa ghicesc, ai vazut pe net EMO care isi taie venele si ai zis sa incerci si tu. Sincer, orice problema ai avea, va trece. Vorba aia...problemele sunt trecatoare, sinuciderea definitiva. Asa ca gandeste-te mai bine la ce ai de gand inainte sa actionezi. Bine ar fi sa vorbesti cu cineva despre problema ta, pentru ca vei vedea ca nu astea sunt probleme importante. Sa vezi cum e cand cresti. Si ca sa iti raspund la intrebari...Da, doare cand iti tai venele, deoarece ca sa ajungi la vene trebuie sa tai destul de adanc, deci da, doare! Alte metode thinking Simplu: pastile. Si nu doare. Dar daca tot vrei sa te sinucizi incearca ceva foarte dureros. Crede-ma, nu e corect ca tu sa mori in liniste si fara durere, iar altii sa planga in urma ta. Deci cum spuneam, gandeste-te de 2 ori inainte sa faci asta, deoarece problemele vor trece, iar tu nu te vei putea intoarce. Nu asa se rezolva problemele, grijile, etc. Trebuie sa le infrunti, asa cum fac toti oamenii.winkingBafta.

| AshEldo a răspuns:

Nu te doare deloc...din contra, te tavalesti pe jos de ras(ca efect secundar) laughing
Din cate am auzit cea mai usoara moarte este la inec.Nu te doare nimic.
Dar exista cu siguranta si alte metode... daca vrei cu adevarat sa-ti pui capat zilelor este imposibil sa nu gasesti o solutie laughing

| DeeaMarry a răspuns:

Mergand la psiholog!

| Aurelian0709 a răspuns:

Orice traumatisme dor. Dar treaba cu sinuciderea nu este o solutie, poate ca pe moment te-a lasat prietenu si suferi (tu faci pasul asta, si el isi va găsi pe alta uitându-te) sau alte probleme in viata care se pot rezolva cu tact, fara ganduri negre. parerea mea!

Răspuns utilizator avertizat
| Cristina45 a răspuns:

Nu te sinucide gandeste-te la cei dragi... eu asa fac ca sa mai rezist in lumea asta de rahat, ma gandesc ca cei dragi ar suferi mult dupa mine si leas distruge si lor viata, si dupa iti mai trec din ideile astea

| DjBass_7631 a răspuns:

Pastile nu simti nimichappy sau pui pe cineva sa te violeze pana iti iese tot pe nas.happy

| LoveChocolate10 a răspuns:

Hei, acum o luna, am incercat si eu sa-mi tai venele pentru un baiat, care il iubeam enorm de mult si care si-a batut joc de sentimentele mele. Crede-ma, doare, ustura foarte tare cand iti tai venele, si asta nu e o metoda buna sa scapi de probleme.Cu timpul, m-am convins ca nu merita sa te sinucizi pentru nimeni, absolut nimeni. Viata este un cadou de la Dumnezeu, si imi pare atat de rau ca am inteles asta prea tarziu. O sa raman cu cicatrice la mana, si sper ca tu nu vei face aceeasi greseala ca mine! happy

| Crucified a răspuns:

Ba copile tu esti bolnav si ai mancarimi la coa**?

| Mihai_Bogdan_1997_X4QR a răspuns:

Sa stii ca de dimineata soramea a spart un pahar..si am gasit un ciobuletz mic si m-am facut varza p mana...iti sugerez ciobulwinking

| PinteaAndrada34 a răspuns:

Ma intreb daca s-a sinucis...

| ButSecs a răspuns:

Hai sa ne sinucidem impreuna

| Geabau_Alexandra_2000 a răspuns:

Nu doare prea tare, si cel mai usor de sinucizi daca te impusti sau ceva

| Matei_Ciprian_Ciobanu_1990 a răspuns:

Pai fututi mortii ma tii de copil prost daca te sinucizi te bate ma at cu lapte zuzu ba fututi mortii ma tii macar da mi alocatia daca tot mori in candela ma tii ma *** pe tine daca inca mai esti in viata sper sa te sinuzcizi

| abcdef123123123 a răspuns:

Oricum daca mori ce conteaza durerea?

| Darius_Popescu_1980 a răspuns:

Nu vere incearca

| asdgufjwadrf a răspuns:

Incerc imediat si dupa iti spun

| Gabrielela2003 a răspuns (pentru LoveChocolate10):

Poti sa scapi daca incerci sa iti tai venele? Eu am crezut ca nu mai poti trai si mori

| holyjko a răspuns (pentru LoveChocolate10):

Daca tu erai vena eu ma taiam

| holyjko a răspuns (pentru Mihai_Bogdan_1997_X4QR):

Daca era sa ma spermez in ma ta n o faceam de dragul la ciobul tau de te ai taiat cu el

| holyjko a răspuns (pentru abcdef123123123):

Je m'appelle hajamanga care de folositor yea buenos mondiales batiobag in gaoz majestos

| salutmamtuns a răspuns:

Inca din prima zin in care am primit codul de 300 de spinuri pe type soul, viata mea s-a schimbat radical. Nu am primit nimic din 300 de spinuri iar viata mea s-a transformat intr-un chin etern. Insa astazi 24.04. 2024 ora 21:50 eu Agent principal 210 Mede Almonte HS am deschis 30 de spinuri pe type soul contul de quincy. Ulterior ascultand muzica am primit balance din 30 de spinuri cu sansa de 0.5% iar eu mi-am dorit superstar care are sansa de 3%. Va rog dati-mi un sfat sa schimb ceva in viata asta de caine milog?(Dau Funda!)

| Alexandramaria99999757 a răspuns:

Cu pastile ar fi mult mai simplu.