| PalfiDenisa98 a întrebat:

Daca ma uit foarte des la filme cu lesbiene si chiar mi se par ok, inseamna ca sunt si eu lesbiana?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu simți nici o atracție pentru băieți/bărbați și îți plac fete/femeile, atunci da, ești lesbiană. Alte motive nu au nici un rost. Poți fi heterosexuală și să fii împăcată cu ideea că este normal ca două persoane de același sex pot avea o relație.
Eu nu mă uit la filme cu lesbiene, dar îmi plac și fetele, sunt bisexuală.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai depinde ce simti fata de o persoana de acelasi sex. Nu o sa poti afla decat dupa o relatie. Pana atunci esti asa doar bi-curioasa.winking

| ubox7007 a răspuns:

Daca doua femei fac sex una cu alta, nu inseamna ca sunt lesbiene, ci atractia emotionala si placerea de a o face cu o alte femeie te lesbiana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ca si cand as spune ca, placandu-mi filmele de actiune (cu crime) as avea gena de criminal.Eu cred ca esti normala, ok

| OldSoul a răspuns:

Atunci cand vei vrea sa faci ceea ce ai vazut in acele filme cu o fata, atunci sa stii ca esti lezbiana, pana atunci nu esti.

| OanaAlexandra123 a răspuns:

Daca iti face placere sa te uiti la ele cum se excita reciproc si te excita si pe tine, atunci da, esti.

| 7Azaky a răspuns:

Nu,nu esti, poate ai doar anumite curiozitati, care la varsta ta sunt normale!
Apropo...din cate observ in poza de profil..iti cam place viata, dar sincer, nu o sa gasesti relatii serioase cu astfel de poze, stiu din experienta! (nu vreau sa o zic cu rautate sau ceva, nu te supara big hug )!

| Oana92 a răspuns:

Nu, nu esti. Unele femei simt placere in timpul violului si asta nu inseamna ca vor. In ambele cazuri corpul raspunde la stimuli sexuali si atat.

| PalfiDenisa98 explică (pentru 7Azaky):

E o simpla poze, nu stiu cum de iti dai tu seama daca imi place sau nu viata.