anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o fata cand te vede vine te pupa si imbratiseaza si spune ca i-a fost dor de tine, inseamna ca te place?

39 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Clarwinking
Spune-i ca tie ti-a fost si mai dor big grin de ea, nu face pe indiferentu ca nu ajuta mereu.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca DA. Tot ce e posibil, fiindca nimeni nu ar proceda intr-un asemenea mod, daca nu ar avea un motiv bine intemeiat. Incearca sa procedezi si tu la fel si daca va acepta raspunsul ca te place iti va fi oferit cat se poate de evident de concludent Succes!

| Pool77 a răspuns (pentru Hanhao):

Nu ai dreptate.
Nu toate sunt la fel, nu toate vor friendzone.

| Hammurabi a răspuns (pentru Hanhao):

Wow... "TOATE, absolut toate sunt curve"
Te-ai gândit vreo clipă că și mama ta e femeie?

| Pool77 a răspuns (pentru Hanhao):

La tine se vede mai mult ura fata de ele, nimic altceva.
Crede-ma, nu sunt toate curve.
Prea generalizezi, inseamna ca toti barbatii sunt curvalai?
Gresit, eu nu sunt.

| Emma30555 a răspuns (pentru Hanhao):

Am văzut ca pui accent pe faptul ca femeile sau ma rog fetele tinere se joaca cu sentimentele băieților pentru ca își doresc atenție. Totuși. Nu ai văzut și cupluri fericite? Nu ai văzut atâtea cazuri în care fetele suferă din cauza băieților? Ești atât de subiectiv. Pune te și de partea cealaltă a baricadei.

Am înțeles ce spui dar suferința nu este doar din motive superficiale. Sa ști ca exista și băieți rai. Care se prefac în jocul cuceririi apoi care profita când o fata se îndrăgostește de el la modul ca o tratează urat din plictiseala sau din educație. De înșelat nu mai zic. Sunt și băieți fără caracter sa ști nu doar inocenți. În plus sunt și fete inocente. După o anumita vârsta se maturizează atât ele cât și ei dar chiar și la maturitate după 30 de ani tot mai avem relații care nu ne aduc fericire, nu știu cât de mult ne schimbam dacă am fost învățați într un fel

Și băieții liniștiți pot răni, nu este exclus. Eu nu cred ca exista doar băieți buni sau doar băieți rai. Comportamentul este dar de educație și de capacitatea fiecăruia de a dărui de a empatiza sau de a iubi. Uneori e vorba doar de potrivire sau de chimie. Și băieții cuminți pot fii foarte dificili și greu de suportat. Nu cred ca facem lucruri și gesturi gândite nici noi nici voi. Fiecare a rănit pe cineva sau a fost rănit din dragoste. Tu ai dat un răspuns complex și înțeleg ce zici dar îmi suna un pic cinic. Când ne place cineva pur și simplu ne place nu e cu motiv. Poate este natura noastră sa avem anumite așteptări sar de ce le avem? Înseamnă că așa vedem în societate. Și băieții nu au așteptări oare? În fine. După 30 de ani nu e chiar asa trist, eu am mai mulți admiratori decat atunci când eram puștoaică pentru ca probabil eram timida și nu prea ieșeam din casa. Acum la 30 de ani este mult mai ok, ar fi trist sa fie asa sa nu mai ai șansa la dragoste, sa nu te mai considere frumoasa dacă ești frumoasa doar ca ai 30 de ani, când ești foarte tânăr oricum nu țin relațiile. Și sa ți mai spun o părere personala. Eu nu îmi doresc sa ma căsătoresc dacă nu e cum trebuie o relație, îmi place sa fiu independenta, nici sa fiu singura nu e ok dar nu neapărat căsătorită. De copii nu mai zic, mi se pare foarte greu în ziua de azi sa ți asumi aceasta responsabilitate. Astea sunt stereotipuri despre ce vor femeile. Ne am mai schimbat și noi

Ok. Îți raspund. Sa iubești înseamnă să nu o faci cu motive cum ai zis tu, pur și simplu sa simți ca vrei ca acel om sa fie fericit, sa te simți bine lângă el, sa te gândești la el, sa ii porți de grija, sa îți dorești să îl vezi cât mai des și sa te simți atrasa de acel om. Referitor la ce ai spus tu, nu cred ca băieții buni sunt cei descriși de tine. M am îndrăgostit de băieți care nu aveau nimic de oferit material, dar erau foarte inteligenti, aveai ce sa vorbești cu ei, te făceau sa razi, aveau o sensibilitate aparte pe care doar eu o vedeam. Oamenii cu cariere și bani sunt plictisitori unii dintre ei și reci Se comporta cu o femeie la fel cum se comporta într o afacere. El se gândește la potențialul lui și vrea sa vadă ce primește în schimb. Este foarte rece genul asta de bărbat. Nu ți oferă iubire niciodată. Oricum toate femeile îmbătrânesc sau sunt altele mai frumoase. Ce rost are cu un băiat de genul? Eu as cauta un tip cu mai multe lipsuri dar care sa știe sa se poarte. Și nu ma refer sa mi aducă flori clișee de genul. Dar sa simtă. Sa fie viu. Sa și păstreze cumva o anumita inocenta. Nu sunt mai disponibila nici acum doar ies mai des în oraș. Ideea e ca nu toți suntem tipici. Oamenii au nebunia lor. Nu mi as dori un tip cum descrii tu decât dacă o fac calculat adică cu un scop de genul sa ma alătur societății ca asa trebuie. O femeie în ziua de azi are si ea cariera și o situație la o anumita vârsta. Dacă a fost frumoasa tânără va rămâne în continuare cel puțin cât e tânără ca la 30 este, multe nu își arata vârsta oricum. Și dacă ar fi asa eu tot nu m as mulțumi cu un om doar ca să fie. Poți sa ramai și singur sau singura dacă nu ai putut din diverse motive sa te legi de cineva. Problema e societatea care pune presiuni.

Nu am spus ca au fost buni nu asta trebuia sa reiasă. Ei au fost buni pentru ca le-a pasat de mine dar aveau alte hibe și nu întru în amănunte. De fapt nici nu știu prea bine care sunt buni și care nu. Poate dacă nu le ai mai calcula și gândi atât poate ar fi ceva bun și pentru tine. Dar de fapt realitatea este ca tu nu vrei,
pentru ca nu mai ai nevoie sa cucerești pe cineva, vin ele la tine și accepti situația, pentru ca asa simți ca deții controlul. Ești cerebral și nu te complici. Asa îți place. Desi uneori e bine sa mai ieșim din zona de confort. Dragostea nu tine atât de mult de rațiune. Ca sa spun sincer eu personal nu as face fata genului tău. Pentru ca vezi cumva femeia ca pe o marfa pe cale de a expira, e greu sa cucerești genul asta de bărbat. Ai niște prejudecăți, ia omul ca nou nu contează concluziile la care ai ajuns pana acum, da i o șansă să vezi ce se întâmplă. Dacă tu ești rece asta vei primi în schimb. Ideea e ca să ști că nu ești genul clasic de băiat bun dacă asta crezi și nu e ceva rău doar voiam sa zic ca percepțiile difera când e vorba de asta. Băieții buni cred ca sunt mai generoși cu sentimentele lor.

Omg. Sunt întrebări foarte directe ce pot sa zic. Ideea e ca fetele nu oferă asta pre ușor tocmai din cauza prejudecăților, sau tocmai de teama ca bărbatul doar asta urmărește. Ca sa răspund strict, când m-am îndrăgostit normal ca s-a întâmplat dar nu m-am îndrăgostit foarte des happy. Ideea e ca s-a întâmplat și invers sa ajung cu cineva fără sa fiu îndrăgostită pentru ca fusesem de ceva timp singura și a fost mai mult atracție sexuala cum zici tu ca se întâmplă după o anumita vârsta :p. Când eram mai puștoaică aveam prejudecăți, în plus nu are relevanta cum am fost eu pentru concluziile tale. Am fost cu primul iubit destul de târziu ca vârstă și am stat vreo 5 ani. Nu am avut timp de atâtea experiente când eram foarte tânără ca să fiu sincera. Dar după părerea mea o femeie este cu un bărbat ori ca el o cucerește se tine după ea, mi s-a întâmplat, ori e tupeist și ea e vulnerabila, singura și nu are nimic de pierdut, ori ii place și asta e. Dar nu te oferi tuturor care îți dau atenție chiar dacă îți plac dacă simți ca nu e bine, asa e natura feminina și tu știi asta

Exagerat

Mi am dat seama ca nu e un site în care sa vorbesc despre mine. Ideea e ca cei care întra și citesc sa înțeleagă câte ceva. Nu știu dacă a apărut postarea pe care am modificat o, dar în mare cred ca mi s-a părut exagerat faza cu timpul pierdut. Timpul nu se pierde. Nu știm niciodată ce va fi. Nici noi nu știm dinainte dacă vom fii cu cineva depinde și de el, de regula bărbații care stau în Friendzone o fac și pentru ca vor ei.

Nu am știut niciodată ca ii pierd timpul. Ca și cum eu sunt neinteresanta. Nici nu am știut ca pentru ei e asa deranjant. Mi ar fi părut rău să considere pierdere de timp pentru mine nu era. Și nu m-am întâlnit pentru propriul ego. Cred ca și tu exagerezi un pic. Nu trebuia sa te porți ca un gentleman, trebuia sa fii tu însuți. În fine. Tu ai tras niște concluzii din experienta ta dar le ai dus cam prea în extrem. Sper ca nu te răzbuni pe fetele din ziua de azi. Unele ar putea suferi

Nu i mai învața, decât dacă ești sigur ca nu greșești. Nu funcționează pentru toți ce ști tu, mici experientele tale nu sunt general valabile. Dacă ai înțeles cum stau lucrurile lasă i sa să le acorde atenție, eu cred ca nu asta era greșeala, acum ai succes pentru ca ești matur și pentru ca ai un statut nu neapărat pentru ca ești rău. În fine faci ce vrei. Tu oricum nu accepți decât ceea ce știi tu, sunt ideile tale și rămân fixe. As râde sa ai la un moment dat un copil, o fetita sunt sigura ca ai vedea cât de periculoși pot fii băieții happy