De ce toti baietii cred ça daca ii imbratisam, vorbim cu ei mereu sau chestii din astea inseamna ca ii placem? Efectiv, in cazul meu inseamna ca imi esti o persoana draga si simpatica daca te imbratisez. Daaar daca se comporta asa doar cu tine, exista sanse Sa Te placa
Mare dreptate ai, dar totusi existã mai multe tipuri de friendzone, cum ar fi cel mai de sus doar prietenul cu imbrãtisãrile lungi, au unul pentru fiecare particicã din puzzle
Tu iei prea în serios problemele tinerilor. Am observat din experienta mea următorul lucru. De obicei cei care ajung în Friendzone sunt băieții sau bărbații care insista foarte mult pe lângă o fata. Și deși vad ca nu se întâmplă nimic între ei nici măcar un sărut sau și ala dat cu greu ei tot mai insista. Bărbații ăștia ar trebui din start sa își dea seama ca atât timp cât o fata nu da semne ca ii place ar trebui sa renunțe. Dar vezi ca mai sunt cazuri când fata îl place dar are nevoie de un bărbat care sa insiste dar se vede ca îl place din comportament. Dacă ești atent la semnalele fetelor îți dai seama din comportamentul lor dacă e cazul sa insiști. Ce ii sfătuiești tu, sa nu le mai acorde atenție sa vina fetele la ei? Pai chiar asa vrei sa ajungem? Într o lume în care fetele sa facă curte băieților? Nu e penibil? De când e lumea bărbatul e vânătorul... Și asa în ziua de azi vad o tendința de efeminare a băieților Cum vezi tu formarea relațiilor dacă ei nu mai vor sa cucerească nici o fata? Asa am fost educați și programați genetic. Nu toate fetele își bat joc. Majoritate le spun când e cazul ca nu vor sa fie cu ei. Ce povestești tu e joaca și tachinare de liceeni, asa învață fiecare. Eu și acum, mare fiind tot mi se pare normal ca el sa facă primul pas. Fetele astea care se țin după băieți nu fac bine, nu au mândrie. Nu e ok sa se tina nimeni după nimeni atunci când nu e cazul.
Nu e neaparat vorba de relatii e vorba de implinirea sentimentala. Eu cred ca asta cautam noi oamenii in general. Iubirea pe care o gasim foarte greu, pentru ca am devenit prea complicati. Ne e teama de suferinta, ne plictisim repede Ce inseamna sexul? Eliberare de hormoni si atat. Nu trebuie sa cheltui bani cu nimeni cand ai cheltui tu cand nu ai cheltuie ea. Sunt doar bani. Nu conteaza oricum se duc. Dar nici nu trebuie sa cheltui. Te duci intr-un loc ieftin unde asculti muzica buna de exemplu. Nu e complicata treaba cu iesirile. E mai complicat ceea ce simti daca nu ai nici un fel de emotie fata de persoana cu care iesi e inutil. Pe mine personal ma plictisesc relatiile daca faci lucruri comune, standart ca asa fac toti, e boring. Conteaza ce discuti ce inveti de la celalat. In plus relatia vine in timp daca vine. Dar daca gasesti omul potrivit nu mai conteaza nimic
anonim_4396 întreabă: