| Elide a întrebat:

Bună TPU,dacă partenerul spune constant ca trebuie să mă schimb,ca trebuie să îmi pun unghii false,eu am unghiile mele naturale,scurte,gene false,acid în buze,silicoane,ca are o prietenă așa mai cizelată,a zis ca nu sunt cizelata,ca sunt sălbatică,iar banii care trebuie investiți in toate astea,se urc in aparte,ca se joaca la păcănele,de ce partenerul îți spune constant să te schimbi,să devii altfel decât ești, cică mai cizelată,ca prietena asta a lui stă cu un bărbat care produce mulți bani,și mereu e prin saloane de înfrumusețare,lucrează si ea, dar banii ei investește în ea și trăiește de urma celui cu care sta

14 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"partenerul spune constant ca trebuie să mă schimb, ca trebuie să îmi pun unghii false, ...gene false, acid în buze, silicoane"

deși nu văd nici o intrebare pe aici, e clar ce dorește partenerul: o alta!

| 1onur a răspuns:

Cu un astfel de "om" lângă tine! și în viața ta, orice relație ai avea cu el, te va distruge!

Fiindcă astfel de "oamenii" cu asemenea apucături, ce te obligă săte întorci în potriva ta firii tale naturale!, în a te schimba forțat pentru preferințele lui vizualea! ce implică viața ta și sănătatea ta în care îți impune să-ți schimbi părțile feminine, fizionomia! Ta feminină! și naturală! Dată de Dumnezeu!, Fiindcă el nu dorește să accepte nu este mulțumit, ce vede la tine, nu acceptă să fi tu însuți cine ești ca om! cu Adevărat în preajma lui va avea ca consecință și rezultat numai suferință pentru tine și viața ta!

| Invictusman2025 a răspuns:

Bombardiera de Sierra ți-a dat răspunsul asa mai pe față! Ăla nu te apreciază, nu te iubește. Eu as fi mandra cu o fata așa naturala și simplă love struck

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu e ok. E o relație foarte toxica. Eu zic sa il schimbihappy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

N-am inteles partea asta ", iar banii care trebuie investiți in toate astea, se urc in aparte, ca se joaca la păcănele,"

"de ce partenerul îți spune constant să te schimbi, să devii altfel decât ești" Iti spune asa ca nu te vrea pe tine! O vrea pe prietena ta.
Iar dupa ce se combina cu aia, ii va spune si ei sa se schimba, ca fetele naturale sunt mai frumoase laughing

Intr-o relatie trebuie sa te simti in siguranta, iubita si apreciata. Daca iubitul tau nu iti ofera cele 3 de mai sus, schimba-l!

PS: de cand "cizelat" inseamna unghii false, gene false, buze false, tate false?

| Elide explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Păi e prietena lui, de ani de zile, și mi-a zis ca mă vorbește pe la spate ca nu sunt cizelată, ca n am unghii gene, acid in buze etc,

| pufulescu a răspuns:

Incearca si sa-i raspunzi calm. Spune-i ca daca nu ar baga la pacanele ati avea bani sa iti pui toate accesoriile pe care le vrea el! Daca nu intelege, lasa-l in pace si da-i papucii.
Aaa, de ce iti spune astea? Foarte simplu, e tanar si ii aluneca ochii. Desi eu zic ca nu are gusturi bune la femei, whatever, parere personala!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Elide):

E prietena lui, dar nu e gagica lui.
Cine te vorbeste pe la spate: iubitul tau sau aia?

Probabil amândoi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Elide):

Cere-i bani sa mergi la salon.
Sa-ti faci manichiura, dar nu unghii false, sa-ti faci un tratament facial, dar nu gene false, sa-ti faci un masaj corporal, dar nu tate false etc.

Daca tipul joaca la pacanele, lasa-l.
Daca vrea sa te schimbi, lasa-l.
Daca ii plac gagicile false, nu stiu ce cauti tu cu el!

Da,ai dreptate

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Asta e "iubi" al tau?
https://www.tpu.ro/......icatie-de/

Atunci se schimba datele problemei: el vrea sa te schimbi ca sa te poata trimite la produs. Doar ca tu inca n-ai inteles.
Ii oferi casa, ii oferi veniturile tale, esti numai buna de manipulat cum are el chef.

Ai nevoie de terapie, sa-ti urce mintea la cap, ca a ramas in zona genitala!
Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

| Invictusman2025 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Mândru* damn task

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i papucii, insemnanad ca exista nepotrivire de caracter.
El isi doreste o siliconata fake, tu vrei sa fii o femeie naturala, din start sunt 2 caractere de femei total diferite, deci relatia nu este de dragoste ci de alte beneficii.