Am fost si eu in situatia ta, am cunoscut un baiat in urma cu 7 ani de care imi place si imi place si acum enorm de mult. Eu am avut curajul sa-i spun ca-l plac, dar in momentul acela el mi-a spus ca are pe altcineva.A fost un dezastru pentru mine in momentul ala sa aflu asta, dar am trecut peste.
Anii au trecut, el plecase din tara si nu mai aveam cum sa tinem legatura. Pana cand, intr-o, dupa 4 ani de zile, cand eu mi-am luat inima in dinti si l-am cautat. I-am trimis o cerere de adaugare pe id-ul lui si surprinzator mi-a dat accept. De atunci am inceput sa vorbim, iar ce m-a bucurat cel mai tare a fost faptul ca nu ma uitase dupa atatia ani de zile. Acum suntem cei mai buni prieteni, ne marturisim orice si mi-a dat de inteles ca ma place si el. Singur mi-a spus treaba asta.
Sfatul meu este sa nu disperi, ai rabdare pentru ca in viata toate au o noima, fii calma si nu grabi lucrurile ca o faci in defavoarea ta. Daca tine la tine cu singuranta te va aborda el si mai devreme sau mai tarziu iti va spune mai multe. Si nu uita "timpul este cel mai bun prieten al nostru".
Sper ca te-am ajutat!
Iti doresc mult succes!
Vine Anul Nou, ai putea pur si simplu sa ii trimiti un mesaj cu o urare simpla, dupa care sa incerci, dupa ce vezi cum reactioneaza la mesaj, sa continui discutia si sa il intrebi ce mai face.
Da. La asta m-am gandit si eu.Dar imi e teama de ce raspuns o sa imi dea el. Daca nu ma mai cunoaste....ms pentru sfat... Apreciez
Daca ati vorbit inainte, nu are cum sa nu te cunoasca, plus ca are si numarul tau banuiesc. daca nu, aminteste-i tu cine esti, scrie la sfarsitul mesajului numele.Stiu ca poate nu te incanta ideea si ti-e teama, dar macar incearca, nu ai ce pierde.
Nu risti nu castigi simplu, oare ce ai de pierdut daca ii dai un simplu sms cu ''sa ai un an nou fericit si plin de impliniri pe toate planurile'', sfatul meu sa sa trimiti sms si o sa vezi k o sa reactioneze peste asteptarile tale!
Zi asa hey stiu ca ai o prietena dar nu-mi pasa cat timp eu te pot iubi si nimeni nu ma opreste ma tine in viata si sa stii ca nu vreau sa te oblig sa stai cu mine dar nici nu vreau sa te pierd zi din astea indulcestel inmoaiel si vei reusi
Nu trebuie o ocazie speciala sa voarbesti cu el! Da-i un mesaj cu un pretext oarecare. Sau ca si cum ai fi gresit numarul. Gen: "Ce faci ne vedem azi?" ca si cum ar fi pentru altcineva. Apoi, cand o sa-ti raspunda iti ceri scuze si il intrebi ce mai face. Incearca sa pari normala nu disperata dupa el. Vorbeste cu el. Prezintai ideea de a iesi sa beti ceva sa va mai cunoasteti. Succes!
Trimite-i un mesaj! Decat sa regreti ca nu ai facut nimic, mai bine faci ceva..acum cat ai sansa!
Avand in vedere ca vine Anul Nou ii poti da un mesaj, fa-i o urare si lasa-l un timp sa vezi reactia lui. Niciodata sa nu faci mai mult decat trebuie, sa grabesti lucrurile, ai rabdare sa vezi cum decurg toate, analizeaza situatia bine si apoi ia o decizie.