Bună,
Gândeşte-te că băiatul "şmecher şi afemeiat" nu va sta prea mult cu tine. Va fi doar o relaţie de câteva zile, cât să vă vadă lumea, şi apoi se va termina ca şi cum nu ar fi fost nimic între voi.
În schimb, gândeşte-te că primul băiat s-ar putea să stea alături de tine şi să te aprecieze necondiţionat.
Uneori, trebuie doar să treci peste aparenţe şi să priveşti direct în sufletul persoanei. Vei găsi lucruri minunate.
Eu l-as alege pe primul.Cu al2lea e posibil sa te certi mereu ca te inseala cu altele, ca se uita dupa altele, ca nu te baga in seama...
LOL-baiatul dragutel, sufletist!
Vrei unu care dupa 2 zile iti face cu mana?
Buna...eu zic sa il alegi pe alegi pe ala care chiar e sufletist, dragut, nu chiar frumusel care intr-adevar te place...ala o sa te faca fericita.Nu "smecherasii"aia nu stiu decat sex si atat, nimic mai mult, ala char nu te va face fericita!
Oamenii isi schimba greu caracterul. Baietilor dornici de aventura viata le va fi un lung sir de cuceriri si relatii trecatoare, iubiri pasionale care vor trece ca focul de paie. Nu cred ca asta iti doresti langa tine in viata, sa fii tradata si dezamagita. Chiar daca acum nu-l vezi asa frumos pe acel baiat, da-i sansa sa-l cunosti si descopera-i frumusetea sufletului care tine vesnic.
Asta imi place la tine draga vacuta
Esti mereu sincera
georgi112001 întreabă:
consilierindragoste întreabă: