| kkkmakafull a întrebat:

Buna TPU DATI-MI SI MIE UN SFAT, PLS povestea este urmatoarea, stau cu un baiat de 8 luni, aproape 9 luni,noi avem o relatie la distanta momentan(el lucreaza in Bucuresti,eu sunt din Cluj)in fine,distanta nu este i problema, nu poti fi departe de un om cat timp il iubesti pentru ca il porti in suflet, si mai stiu ca si dupa ce termin liceul o sa fim impreuna si nu va mai fi distanta, a venit acum 3 zile,noi avand o luna si o saptamana de cand nu ne-am vazut,am vb numai la tel,iar parintii lui i-au reprosat faptul ca sta mai mult decat cu mine decat cu ei,lucru care mi se pare absurd,ca parinte,sa stii ca baiatul tau a venit pentru iubita lui, normal il lasi sa stea cat vrea cu ea, ca doar de aia a venit, eram azi cu el iar ma-sa a sunat si ii zicea ca"vrei sa renunti la mine pentru o fufa de 16 ani?" si dupa a zis fix asa"s-o *** in gura de fufa"am auzit tot, dupa a sunat sora-sa care zicea ca cica"cand o prind o bat" in fine, ce parere aveti de ceea ce a zis ma-sa? ati mai ramane cu el?

9 răspunsuri:
| Striker14 a răspuns:

Eu sunt baiat, dar asta e o rusine pentru toti baietii, da-i papucii, daca te iubea nu spunea asta

| kkkmakafull explică (pentru Striker14):

Dar nu el a spus-o, mama lui

| KinderRM a răspuns:

Bună.

Dă dovadă de iubire, renunţă la ai lui pentru tine. Este ceva de remarcat la un băiat. Am o părere destul de proastă despre maică-sa, chiar foarte aiurea. Despre soră-sa, nu mai zic, altău tupeistă între patru pereţi. Să ştii că chiar trebuie să îţi fie frică de terminata aia. rolling on the floor
Tot ce spun este să aveţi grijă de voi. Să nu lăsaţi pe nimeni să vă despartă şi să îi demonstrezi că a făcut alegerea corectă când te-a ales pe tine.

| Striker14 a răspuns (pentru kkkmakafull):

Hmm, atunciretrag ce am spus, si nu ar trebui sa o faci, am inteles gresit situatia. Oricum, sorasa cu faze gen "o bat" denota prostie mare, deci nu tr sa iti faci griji in privinta ei.
Aveti grija de voi si sa va tina big grin

PS: Imi cer scuze, nu am dormit aseara si nu mai citesc calumeaa un text laughing

| neutrino a răspuns:

Frumoasa viata ai. Nu demult, aveai un iubit la Sibiu, acum ai unul in Bucuresti, tu fiind la Cluj. Ca si noi toti, mama lui are si ea dorinte, vise, teluri etc, pe care nu avem dreptul sa le judecam.

| Sidonia07 a răspuns:

In primul tand ar trebui sa ai o doza de respect fata de parintii lui chiar daca sunt sau nu de acord cu tine.Gandeste.te ca il pui sa aleaga intre tine si ei! ar trebui sa te pui o secunda in locul lui, tu ce ai alege? ar trebui sa gestionez lucrurile in asa fel incat sa impaci si capra si varza, si daca il iubesti asa cum spui nu ar mai trebui sa te intrebi daca ramai cu el sau nu!

| Torres92 a răspuns:

Cred ca nu ai spus tot despre tine...
mai baga aici detalii despre tine
Aia nu ziceau de tine ca esti fufa
de nebuni
Sigur ai facut tu ceva...ia gandeste-te mai bine

| kkkmakafull explică (pentru Torres92):

Nu am facut absolut nimic, tocmai de asta mi se pare aiurea ce a zis ma-sa de mine.happychiar el a spus asta happy

| Torres92 a răspuns (pentru kkkmakafull):

Mda...
E aiurea, din pacate o sa fie greu, cand familia lui nu te accepta
E pacat ca va iubiti, si unii sunt impotriva voastra...