Nu inseamna ca o inseli. Exclusa treaba asta. Dar oricare fata care ar fi fost in locul ei, s-ar fi suparat. Hai sa iti spun si de ce. Pentru ca ea gandeste ca o placi pe aia, si nu pe ea. "Like" asta si inseamna..na. Si mai ales ca ai dat si la o fata, atata i-a trebuit. Ai intrat in mare belea.
Du-te la pozele respective si da dislike. Scoate like-ul, si de alta data nu o mai faci, daca o stii geloasa. Si explica-i s ei asta. Ca nu o sa mai faci, si eventual fa-i si o surpriza, ca sa o mai imbunezi. Nu are rost sa pierzi o relatie de 1 an si 4 luni, pentru niste like-uri. Iar daca te iuebeste, te va ierta si se va impaca cu tine. Iti garantez. Numai nu o presa! :*
Incearca sa-i explici ca a fost doar din plictiseala si ca pentru altcineva tu nu poti sa ai ochi. Ea e singura caruia i-ai oferit inima ta in dar si asa va ramane. Cere-i scuze si spune-i ca nu o sa se mai repete si sa nu se indoiasca de tine niciodata pentru ca n-ai fi in stare sa o inseli.
I-am dat ignor la aceea fata pe facebook ca sa nu creada ca am ceva cu ea.si i-am explicat ca nu as putea sa o insel, dar nu intelege, e prea incapatanata...ramane la ideea ca am inselat-o...
Un like nu inseamna ca neaparat o inseli dar nici frumos nu este ce ai facut daca stiai ca este geloasa, nu are rost sa va certati pe motivul asta, invita fata undeva unde sti ca i-ar place si impacati-va
1. Ea e prea geloasă, dacă dai like la o fată nu înseamnă că-ţi înşeli iubita.
2. Nu e frumos nici să dai like-uri altor fete când eşti într-o relaţie.Fie spus între noi bărbaţii, ştii cum sunt fetele..maximizează totul.
Fă-o să înţeleagă că e o neînţelegere şi că nu se va mai repeta.
Cred ca ar trebui sa ii explici ca nu ai cu nimeni nimic in afara de ea si ca doar pe ea o iubesti, sper ca va intelege.Mie spre exemplu nu mi-ar placea daca prietenul meu i-ar da like altei fete, incearca sa ii explici situatia cit mai bine ca ea sa o poate intelege si sa nu isi faca alte ginduri precum ca ai insela-o, daca este incredere totul va fi bine! Bafta...
Of... Niciodata nu am inteles gelozia si nici nu am suportat-o. Incearca sa ii explici ca pe ea o iubesti si ca Facebook-ul e doar o chestie virtuala care nici nu conteaza. Crezi ca ea nu da like-uri la alti baieti?(Daca am gresit scuze atunci) Invit-o la o cafea/suc si discutati despre chestia asta. Si. oricine are dreptul sa aiba amici/amice. Asta nu inseamna ca va inselati... acum nu o sa stati fara prieteni toata viata. E doar parerea mea si sper ca te-am ajutat. Multa bafta pe viitor si o seara cat mai placuta!
Sunteti de 1 an impreuna si nu stiai ca e geloasa? Pai intr-un an ar fi trebuit sa va conoasteti cat de cat bine
Asta e o prostie cu facebook-ul.Intr-o relatie serioasa, in care exista sentimente nu trebuie sa existe certuri pe chestii minore.
Daca se supara din atata lucru, inseamna ca nu stie ce motiv sa gaseasca de despartire
Daca dai like cuiva asta nu inseamna ca ai inselat-o. Cea mai mare prostie.
Oameni buni lasa-ti viata virtuala, traiti in viata reala
Nu ti-am cerut sa imi descrii iubita ok? si nu, nu e proasta, tine la mine si ii e frica sa nu ma piarda...dar mersi oricum...
Si dupa ce te duci sa dai dislike, cum spune LelaG, sa te duci la prietena ta si sa ii ceri sa-ti faca un program de mers la toaleta. Sa stii cand ai voie si cand nu. La fel sa faci si cu mancarea. De fapt, intreaba-ti prietena ce ai voie sa faci si ce nu la fiecare pas pe care il vei face in viata, pentru ca nu vrei sa dai cu piciorul unei relatii cu o fata atat de deosebita. O zgarda si un tricou roz cu numele ei, pe care sa-l porti de fiecare data cand iesi din casa, nu ar strica la randul lor. Ar cimenta relatia!
Exista doar doua variante a acestei povesti:
1. Iubita ta este o manipulatoare perfida, cauta sa te izoleze si sa-ti controleze viata.
2. Iubita ta este prea sensibila, si ma tem ca nu este pregatita inca pentru o relatie.
Scuze ca m-am apucat si eu sa o descriu pe iubita ta, dar ma tem ca este necesar. Si doar pentru faptul ca *subliniez* gelozia distruge relatiile *terminat subliniatul*.
Va multumesc din tot sufletul pentru sfaturi, pana la urma m-am impacat cu ea, zicea ca sa temut sa nu ma piarda si de aia a fost asa geloasa cand a vazut un like, totul s-a rezolvat acum si ne iubim in continuare foarte mult...va multumesc inca o data...
RRSecularHumanist întreabă: