Milioane de oameni pe pamint le este frica sa-si dezvalue sentimentele persoanei dragi (cred ca ai intilnit destiu pe TPU), sute si mii inseala fara sa-si dea seama de consecinte.Si cine-i devina, Dragostea? totusi nu dureaza vesnic, e timpurie chiar si cind te casatoresti cu timpul dispare acel farmec al iubirii. Problema e ca e foarte greu sa gasesti o persoana care sa aiba aceleasi sentimente ca tine. Unii lupta cu asta in fiecare zi, si cu totii cautam iubirea adevarata nu cred ca exista o persoana pe lume care sa nu doreasca o noapte de vis cu cea mai perfecta fiinta de pe planeta, sau cel putin un sarut. asta-i viata : traim iubim murim, totul doar noi putem schimba, nu lumea.
Inteleg perfect ce spui. Si eu sunt in aceeasi situatie. De 2 ani nu doar ca nu mai stiu ce-i aia dragoste, dar aproape ca nu mai stiu nici cum este sa ti in brate pe cineva si sa-ti bata inima in timp ce o faci. Si desi am 19 ani, 2 fete am iubit la viata mea si m-au iubit si cu ambele am avut 6 luni... una la 15 ani si una la 17. Tot ce pot sa-ti spun este sa continui sa speri si cine stie, o veni si ziua in care vei avea parte de fericirea adevarata. Ai dreptate, lumea nu mai e la fel
Sincer,imi pare rau! Situatiile noastre sunt asemanatoare!