| Affda a întrebat:

Buna TPU DAU FUNDA! Se spune ca dragostea,este ce-l mai frumos sentiment happy, ce-l care te poade aduce dincolo de nori! Cand nu ai pe cineva ce este de facut? Cum potii uita acest sentiment? straight face Nu prea am cuii sa ma dezvalui ...Pentru ca in acesta lume nu mai e nimeni adevarat!

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

Milioane de oameni pe pamint le este frica sa-si dezvalue sentimentele persoanei dragi (cred ca ai intilnit destiu pe TPU), sute si mii inseala fara sa-si dea seama de consecinte.Si cine-i devina, Dragostea? totusi nu dureaza vesnic, e timpurie chiar si cind te casatoresti cu timpul dispare acel farmec al iubirii. Problema e ca e foarte greu sa gasesti o persoana care sa aiba aceleasi sentimente ca tine. Unii lupta cu asta in fiecare zi, si cu totii cautam iubirea adevarata nu cred ca exista o persoana pe lume care sa nu doreasca o noapte de vis cu cea mai perfecta fiinta de pe planeta, sau cel putin un sarut. asta-i viata : traim iubim murim, totul doar noi putem schimba, nu lumea.

3 răspunsuri:
| Weezymihai a răspuns:

Inteleg perfect ce spui. Si eu sunt in aceeasi situatie. De 2 ani nu doar ca nu mai stiu ce-i aia dragoste, dar aproape ca nu mai stiu nici cum este sa ti in brate pe cineva si sa-ti bata inima in timp ce o faci. Si desi am 19 ani, 2 fete am iubit la viata mea si m-au iubit si cu ambele am avut 6 luni... una la 15 ani si una la 17. Tot ce pot sa-ti spun este sa continui sa speri si cine stie, o veni si ziua in care vei avea parte de fericirea adevarata. Ai dreptate, lumea nu mai e la fel sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresit.Exista atat barbati cat si femei care cauta o relatie curata si sincera. Poate ca nu ai intalnit inca, persoana potrivita.Mult noroc.

| Affda explică (pentru Weezymihai):

Sincer,imi pare rau! Situatiile noastre sunt asemanatoare!

Întrebări similare