Pai important este ca i-ai spus... acum depinde car de "grave" sunt acele probleme ale tale din trecut. daca te iubeste sincer eu cred ca va trece peste.:*
Daca te iubeste trece peste trecutul tau. Faptul ca v-ati despartit a fost un impuls din partea lui din cauza ca probabil s-a simtit tradat,mintit, socat.Ai intr-adevar dreptate,nu e bine sa lasi lucrurile nerezolvate,reu spun totusi sa-i lasi cateva zile de gandire,sa-si puna gandurile in ordine,sa puna in balans sentimentele care le are pentru tine si vestea pe care i-ai dat-o.daca nu te cauta in cateva zile, cauta-l.spune-i ca nu ai mai suportat faptul ca ii ascunzi ceva si ai vrut sa nu mai ai niciun secret fata de el, pentru ca il iubesti mult si la momentul in care ai vrut sa-i spui ti-a fost frica de reactia pe care a si avut-o de altfel. spune-i ca puteti trece impreuna peste orice si sa-ti dea o sansa sa ii arati ca poate avea incredere in tine si sa te ierte ca nu ii vei mai ascunde nimic si ca iubirea trece peste toate. bafta
Trecutul il face pe om. daca lui i-a placut de tine timp de un an si apoi s-a sucit, brusc, atunci mai bine lasa-l, e praf! daca tu nu vrei sa-l lasi, atunci tu esti!
Eeee sophieeesticataaa maaa ) prea multa teorie, lucrurile sunt simple.te stia intr un fel, acum isi face filme cum erai si cum ti o dadeai cu altii in trecut si bla bla bla...intelegi unde vreau sa ajung. daca intr un an s a indragostit de tine, si anturajul nu il afecteaza chiar asa tare incat sa isi bage pl* in ea dragoste si sa tina capul sus, se intoarce la tine
daca nu, asta e, o lectie de viata pentru tine
singurul lucru care poti sa il faci e sa ii dai un timp-limitat.tu il alegi.o luna 2...3.o saptamana
dar pune i o limita. dupa limita aia sa stie clar ca nu mai are loc langa tine oricat de mult l ai iubi.si bineinteles, daca vrei sa ti fie bine, respecta ce zici
simplu nu? :p
Nu e chiar asa de simplu.
Niciodata nu l'am inselat sau jignit.
...
Si daca el zice ca o sa mai vorbim.mai pe seara.nu stiu cum.si a zis ca s-a terminat totul.
dar nu inteleg de ce cand am fost la magazin si am intarziat ceva timp ca am fost si la veterinar.cu pisicul.iar el m'a sunat spunandu'mi ca nu stie de mine unde sunt. si ca poate am patit ceva
Singura sansa e sa ii dau timp liber si crezi ca se va intoarce? ma gandeam sa nu intru cateva zile pe mess.sa vada cum e fara mine.ca obisnuiam sa dormim vorbind la microfon.toata ziua etc:-
Scuze.nu stau mult pe net, si in ultima perioada si mai putin nu am cu ce sa te ajut, esti singura care o poate face
ti am zis ce trebuie sa faci : fara nici un contact direct ceva timp : asta include mess, telefon, si orice alt mijloc de comunicatie
fa ti treburile tale ca si cum el nu ar exista
singurul mod in care isi poate da seama ce are langa el si valorand e sa stea departe de tine, abia atunci iti simte lipsa, si cand trece mai mult de 2 3 zile deja nu mai e gluma si incepe sa analizeze
trebuie sa ai un pic de vointa si caracter, fii tare, lasa sentimentele la o parte pentru un timp, chiar daca ti e dor de el. asta e cea mai buna solutie
o sa vina la tine in limba, si o sa ti ceara iertare
crede ma chestia asta e studiata, vb din experienta
sper ca ti e d folos :* ciaoo P.S Ai incredere in tine
nu 2 3 zile, nu mess...tot! nici un contact timp de 2 3 saptamani
daca te iubeste si te apreciaza cu adevarat se intoarce, daca nu, nu merita sa stea langa tine
mai rau iti faci