Eu zic să aștepți câteva zile, pentru că dacă fata chiar e în "perioada aia" trebuie să-i dai pace. Fetele de obicei sunt cam nervoase și distante în acele zile. Dacă totuși trec vreo 3-4 zile și ea tot așa se poartă, atunci sigur s-a întâmplat ceva...ori s-a certat cu cineva, cu părinții sau cu o prietenă, ori o fi bolnavă, are o problemă și îi e mai greu să vorbească despre asta.
Dar nu cred că e de la tine, având în vedere că îți răspunde la mesaje și pare dulce. Când o ată se plictisește de un băiat se întâlnește cu el și îi zice, sau nu-i mai răspunde la mesaje ori îi răspunde vag și rece. Dar aici nu e cazul. Eu însă red că are menstruație
Multă baftă!
Diferite fete reactioneaza diferit in 'acea perioada', atita timp cat iti raspunde la mesaje in modul in care ai specificat, nu ai de ce sa iti faci griji, daca s-ar fi saturat de tine atunci ti-ar fi zis ea. relax 2-3 days si va reveni fata la normal. succes
I-am zis ca am diferite dubii, si mi-a zis ca mai are sentimente pentru mine, dar nu maai sunt ca la inceput ..si ma rog acum nu stiu in ce situatie sunt.
Pai poate s-a racit relatia intre voi, incearca o diversitate, uimeste-o, fa0i un cadou ceva deosebit, iesiti undeva in oras si ofera-i o surpriza. O fata doreste mereu ceva nou in relatie, fiindca monotonia ucide relatia!
Mutubal întreabă: