| Leutzzu a întrebat:

Buna TPU de 5 zile ies cu o fata prin parc (iesim in gasca ), ea se tot tinea dupa mine se punea langa mine pe banca se uita des in ochi mei doar ca faza e ca ea are iubit, mie imi place de ia si cand am vazut ca ne apropiem cat de cat am incercat so sarut si ea s-a ferit :3 am ramas masca pentru ca nu ma asteptam la chestia asta, dupa eu am inceput sa ma plimb singur pentru ca eram trist dar ea nici nu ma mai bagat in seama adica nici nu se mai uita la mine sunt foarte confuz adica venea ma mai lua de mana ma tinea in brate si cand am incercat so sarut s-a rupt firu dc?

9 răspunsuri:
| Camytza2003 a răspuns:

Probabil e foarte timida.Si eu sunt la fel si la fel s-a intamplat si la mine, dar dupa 1 luna mi-a trecut. Daca vezi ca nu merge inseamna ca nu s-a simtit bine atunci si nu ar mai vrea sa te vada stiind ca vei incerca din nou sa o saruti.

| neutrino a răspuns:

Cum sa se lase pupata de tine daca are un iubit? Cu tine si cu gasca iese in parc si se recreeaza, iar cu iubitul se saruta.

| Leutzzu explică (pentru neutrino):

N-ai inteles cu iubitu ei nu sta mai mult de o ora pe zi si chestia asta nu se intampla in fiecare zi. oricum ei ai place sigur de mine dupa cum se comporta

| neutrino a răspuns (pentru Leutzzu):

Ok, dar nici ea nu merge la scoala?

| Susanelu a răspuns:

Sunt mai multe variante!
Varianta mea este ca prietena ta tine la tine ca la un prieten si nu vrea sa fi-ti impreuna. Vrea doar sa ramane-ti prieteni! Asta e parerea mea!

| Mark72 a răspuns:

Salut! Scuza-ma ca-ti zic, dar daca acea fata avea un iubit, probabil te vedea ca pe un " cel mai bun prieten ". Daca spui ca ai incercat s-o saruti si atunci ea s-a indepartat de tine, atunci cred ca am dreptate. Chiar daca te lua de mana, si te privea in ochi, imi imaginez cum te-ai simtit. Crede-ma, am trecut si eu prin asta, fetele, atunci cand sunt impreuna cu cineva, sunt foarte fidele, si nu inseala, iar ele cauta un prieten baiat, pentru ca poate sa-i intrebe pe ei despre. Nu stiu, despre cum sa-si impresioneze iubitul, sau. Stiu si eu. Eu cred c-ar trebui sa vorbesti cu ea, sa-ti ceri scuze si sa-i spui ca ai inteles totul gresit. happy

| Ronnie35 a răspuns:

Trebuie sa ai mare grija, pentru ca sunt multi care se comporta diferit fata de ceea ce simt cu adevarat.

Probabil ea se simte bine in compania ta si nu e exclus sa ii si placa de tine, insa nu are curajul sa te sarute, avand in vedere faptul ca are prieten.
Asteapt-o, vezi cum decurg lucrurile si apoi poti avea o discutie cu ea intre patru ochi si sa clarificati lucrurile.

| b0denN a răspuns:

E timida, ia-o cu japca laughing!

| stark47 a răspuns:

Poate ca ai interpretat tu gresit.
sau poate ca ea inca nu era pregatita sa faca acest pas
incearca sa afli mai multe,esti confuz iar sincura care te poate lamuri este ea.
sunteti,ca si contract social, amici acum, nu vad nimic rau in a discuta despre acest subiect.iar daca primesti un anume raspuns la care nu te asteptai te poti scuza oricand pentru ca ai inteles gresit intentiile ei.
poate ca asta ar fi primul pas, sa iti ceri scuze pentru fapta ta, poate vei primi si o explicatie odata cu asta