Spune-i ca vrei sa stati de vorba,pregateste ceva care stii ca-i place si asigura-te ca se va simti alintat.
Si, dupa ce totul va fi bine, spune-i frumos ca-l iubesti enorm si ai incredere in el, dar toate astea s-ar putea sfarsi intr-o clipa, dintr-o simpla greseala a lui.Si roaga-l sa nu faca vreo greseala.
Niciodata.
In felul asta, va fi prevenit si e singurul mod frumos in care ii poti comunica indoielile si temerile tale.
Nu fa o drama din iesirile lui si daca mai banuiesti ceva, apeleaza la clasicul "nu mi-e bine in seara asta, n-ai vrea sa stai cu mine"?
E perfid, dar are efect.
Si nu doare.
Nu știu; poate te știe geloasă și preferă să ascundă chiar și lucrurile nevinovate de tine ca să nu-ți facă rău.
Sau poate chiar are ceva de ascuns... Noi chiar nu avem de unde ști. Dar eu cred că e mai bine să mergi pe încredere. Dacă o fi să nu fie bine, măcar nu te mai chinui nici tu, nici pe el.
Dar dacă într-adevăr el se ascunde ca să te protejeze, atunci chiar merită să-i acorzi încredere pentru că ai mult mai mult de câștigat. De fapt, amândoi, și în curând - tustrei, veți avea doar de câștigat.
Stai linistita, poate i-a bagat doar stickul sa-i instaleze windows, nu inainte sa le deschida ca era prea cald, totul intamplandu-se in safe mode, cu un antibebe, pardon, antivirus bun.
Poate sa-I fie frica de viitor, si isi manifesta sentimentu la alta persoana. Oricum daca doreste sa fie tata nu tr sa ti faci griji. Sauuu poate e gigolo )))))
Pai cu viata sexuala momentan e ok pana mai tarziu cand o sa se dezvolte copilul. Nu cred ca ar putea sa ma insele nu il vad in stare. Doar ca sunt putin confuza nu inteleg de ce ma minte.
Un raspuns stupid : Mintel si tu pe el . Nu, glumeam. Daca el te minte, inseamna ca nu are incredere completa in tine astfel incat sa-ti spuna totul. Fa-l sa aiba incredere in tine!