Find barbat logic ca vrea sex, de ce nu va luati un gay sau un asexual frate cand va aud, e logic barbatul asa e lasat de natura sa stea cu o fata pentru sex, nu esti paranoica da gandeste mai rational, logic, orice barbat va sta pentru sex cine spune nu minte, spune-i in fata dar nu direct ca va spune cum poti spune asa ceva te iubesc stau dupa tine 5 vietii, i arati il faci sa creada ca vrei sex apoi vezi ce vrea cu adevarat, nu spun ca nu sunt baieti care nu vor relati serioase dar sexul e principalu motiv pentru care vorbim cu o fata si incercam sai daruim de toate, sa o atragem, fermecam etc daca e curvar de o noapte pune-l la incercare sa vezi, sincer cred ca e curvar dar na poate nu o fi
Fa abstractie de agramatul de ti-a lasat primul comentariu. Desigur ca orice relatie ajunge si la sex la un moment dat, e un pas important in orice relatie, dar un baiat se poate purta frumos si doar ca sa-ti arate ca te iubeste nu neaparat pentru sex, daca il placi si-ti arata ca merita da-i o sansa si lasa gandirea negativa. Pentru Ray25TM daca vezi mesajul : Tu intelegi ce scrii?
Nu poti sa-i spui unui agramat ca este agramat! El nu va intelege deoarece asta vine din intelectul redus (liminar se numeste in termeni medicali). I-am spus-o si eu si s-a suparat pe mine si m-a blocat.
Daca se comporta frumos inseamna ca te iubeste mult si ii este frica sa nu te piarda. S-ar putea sa fie si gelozie si atunci este periculos. Gelosii fac gesturi necugetate. Cauta sa-l lamuresti ca sunteti doar prieteni si nu sot si sotie.
AndrewTate7789 întreabă: