| Goix a întrebat:

De cateva zile am iubit.El se comporta frumos cu mine, prea frumos.Mergem unde vreau eu, cand vreau eu, facem ce vreau eu.Mereu doreste sa imi cumpere diferite chestii, de exemplu Coca Cola, imi place foarte mult si de fiecare data se ofera, desi nu il las. Vorbim non stop, stam toata ziua impreuna si el e atat de bun si de dragut cu mine incat imi da de gandit.Nu vreau sa fiu rea sau paranoica dar am inteles ca atunci cand baiatul e prea dragut cu tine, e ceva la mijloc, vrea doar sa te ademeneasca ca sa profite. Voi ce spuneti?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Find barbat logic ca vrea sex, de ce nu va luati un gay sau un asexual frate cand va aud, e logic barbatul asa e lasat de natura sa stea cu o fata pentru sex, nu esti paranoica da gandeste mai rational, logic, orice barbat va sta pentru sex cine spune nu minte, spune-i in fata dar nu direct ca va spune cum poti spune asa ceva te iubesc stau dupa tine 5 vietii, i arati il faci sa creada ca vrei sex apoi vezi ce vrea cu adevarat, nu spun ca nu sunt baieti care nu vor relati serioase dar sexul e principalu motiv pentru care vorbim cu o fata si incercam sai daruim de toate, sa o atragem, fermecam etc daca e curvar de o noapte pune-l la incercare sa vezi, sincer cred ca e curvar dar na poate nu o fi

| ZEU93 a răspuns:

Fa abstractie de agramatul de ti-a lasat primul comentariu. Desigur ca orice relatie ajunge si la sex la un moment dat, e un pas important in orice relatie, dar un baiat se poate purta frumos si doar ca sa-ti arate ca te iubeste nu neaparat pentru sex, daca il placi si-ti arata ca merita da-i o sansa si lasa gandirea negativa. Pentru Ray25TM daca vezi mesajul : Tu intelegi ce scrii?

| BiancaAndreeaa a răspuns:

Pune-l la incercare; )

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Poate omul chiar e dragut si nimic mai mult. Dar cati ani aveti?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru ZEU93):

Nu poti sa-i spui unui agramat ca este agramat! El nu va intelege deoarece asta vine din intelectul redus (liminar se numeste in termeni medicali). I-am spus-o si eu si s-a suparat pe mine si m-a blocat. happy

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru ZEU93):

Daca se comporta frumos inseamna ca te iubeste mult si ii este frica sa nu te piarda. S-ar putea sa fie si gelozie si atunci este periculos. Gelosii fac gesturi necugetate. Cauta sa-l lamuresti ca sunteti doar prieteni si nu sot si sotie.