Scuză-mă, fetele din ziua de astăzi depășesc stadiul de "copil" încă de la 12 ani. Chestia cu vârsta e o mare porcărie, lucrurile s-au schimbat mult, nu știu ce vârstă ai tu, dar faţă de cum am fost eu la 14 ani (asta fiind acum 7 ani de zile) este diferență de la cer la pământ cu fetele de 14 ani din zilele noastre. Fetele se maturizează mai repede și faptul că ea a ales sa se despartă de el, nu înseamnă că trebuie să te apuci tu acum să îi spui lui să își caute una de vârsta lui. Poate el o iubește și nu vrea o alta de vârsta lui. Suntem în secolul XXI, hai să vedem lucrurile cum sunt acum, nu cum erau de pe vremea când aveau părinții noștri 14 ani.
E prea mica pentru o relatie, prin urmare nu stie cum sa se poarte intr-una. Probabil este o fita de copil mic, dar e normal sa fie asa, de vreme ce ea are doar 14 ani. Relatii pot avea fetele pe la 16-17 ani, pana atunci sunt doar niste copii mofturosi care ii vor face sa sufere pe toti cei suficient de prostuti sa nu tina seama de varsta.
Fa-ti un bine. Las-o sa plece. Nu ai fost decat un bandaj o perioada pentru ea.