Ophhh mai sincer ma gasesc in intrebarea asta, si eu sunt un nesimtzit si nu dau atentzie prietenei mele atunci cand trebuie, astia suntem, suntem obishnuiti cu voi langa noi, stim k sunte`ti ale noastre, si ideea este ca bu stiu cum sa ma exprim, insa va ocolim, preferam prieteniii decat pe voi, insa asta nu inseamna ca nu va iubim, stiu ca trebuie sa facem ceva in legatura cu asta insa stiu ce! Un sfat ar fi sa il provoci, dai de lucru la tine, fa-te a naibii, toot ceea ce trebuie este sa il provoci, indiferent de domeniu, lasa-l sa fie in preajma ta determinal sa iti dea atentie, gandeshte-te la intrebarea : '' de ce preferam sa scuipam semintze uitandu`ne la un meci si sa nu ne uitam la un film romantic sau telenovela cv pe placul vostru?'' succes si iarta-ne dar astia suntem eti noi, voi ne puteti schimba!
Dragutza ar trebui sa stii ca toti baietii sunt imaturi ( indiferent) deci da poate fi si imaturitatea ceea ce domina...Noi fetele suntem si asa de multe ori parasite si suferim din chestia asta trebuie sa putem sa trecem peste oricat de greu ar fi.
Ei isi prefera prietenii pentru ca la varsta lor nu incape in vizor si o posibila dragoste, doar distractzie,
Incearca sa treci peste si sa'i arati k nu iti pasa o sa se intoarca el la tine :X
Mda, e o intrebare grea, cine poate da un raspuns? Poate ca nu reusesti sa il faci sa stea cu tine, sa te iubeasca asa cum ar trebui, ceva il respinge te-ai intrebat ce? E diferenta mare intre voi de zici imaturitatea lui? doar tu iti poti raspunde, tu stii ce il detrmina sa stea mai mult cu prietenii si nu cu tine...multa bafta!
Nu numai noi suntem imaturi. Si multe persoane de sex feminin se comporta la fel. Nu putem spune decat ca asta e natura umana.
Iti dau dreptate in tot ce ai spus.Doar ca nu e bine sa iti lasi prietenii pentru o fata.NICIODATA SA NU FACEM VREODATA ASTA.Prietenii sunt pe o perioada lunga de timp, dar fetele sunt trecatoare.Cand te paraseste prietena la cine te duci? La prieteni, normal.
ilarya întreabă: