Poate si-a facut o relatie.Sau poate doar asta a vrut ti-am zis ca daca nu se implica emotional se va intampla asta si tu trebuia sa iti asumi
Probabil l-a prins vreuna in mreje
E cel mai probabil o lipsa de interes fata de tine
Se pare ca a intervenit nemiloasa RUTINA, bat-o vina, sau altfel spus...moartea pasiunii, a tandretii, a iubirii, a atractie si in final a relatiei. In astfel de situatii se pune punct si se reia de la inceput...o noua relatie. Succes!
Cam repede s-a pierdut poate nu l-ai satisfacut indeajuns, sau poate foloseati doar pozitia misionarului
A intervenit rutina cu siguranta. Cred ca esti mult prea serioasa! Asta ii plictiseste pe barbati...nu e exclus sa fi gasit in alta parte o fata mai distractiva, dar nu e obligatoriu asa. Incearca sa te schimbi, sa fii mai altfel si tu, in sensul bun.
Omul e o fiinta poligama asa ca e normal sa vrem si ceva nou, societatea promoveaza o mare minciuna =monogamia, lasa-l sa faca sex cu alta
Sfat: intrerupe orice legatura cu el, nu-i mai raspunde la niciun mijloc de socializare si poate incepe sa se intrebe de cum de nu mai esti prezenta la ordinele lui.
Poate are o alta relatie sexuala mai buna si nu te mai doreste pentru asta.
Ori... poate are o boala cu transmitere sexuala si este in tratament, ca atare, se abtine sa te excite sau sa-ti propuna sex.
Uite la asta nu m-am gandit. Sper totusi sa fie prima varianta ca altfel am dat-o in bara si eu
AndrewTate7789 întreabă: