Esti la fel ca mine. Si eu am 20 si la fel nu am facut-o si nu am avut prietena. Totul este sa taci. Nu ii spui ca esti virgin, nu ii spui nimic. I le spui dupa ce inveti
Cel mai bine este sa o faci cu o fata virgina.Nu veti lua nici o boala cu transmitere sexuala.Asta in cazul in care unul din voi doi nu a avut parteneri multipli.La inceput vei simti o mica jena, pentru ca virginitatea la barbati consta prin ruperea atei preputiului.Virginitatea la femei consta prin ruperea himenului. Femeia va simti o durere mai puternica.Cel mai indicat este sa o faci cu viitoarea ta prietena. Daca este mai experimentata, nu trebuie sa-ti fie rusine sa-i marturisesti ca esti virgin. Sfatul meu este sa faceti protejat mereu pentru a va feri de o eventuala sarcina. Sper ca te-am ajutat!
Nicoleta,Nicoleta sau Simina,cum iti place tie, esti cam pe langa cu ruperea atei la barbati, in cele mai nefericite cazuri cand domnisoara e dublu virgina si nu se uda conform standardelor in vigoare, sau nu stie barbatul sa o ude, hai sa zicem ca daca te fortezi prea tare ai sansa asta...
La orice varsta poti face ceva, evident.Stai relax,fetele nu vor doar barbati cu experienta, vorbeste cu ele, cu orice fata, fii spontan si cu simtul umorului, schimba-ti atitudinea ca esti inca virgin si totul o sa vina de la sine.Cat despre acumulare, daca tu nu ai acumulat, ce sa mai zic atunci, ma rog depinde cat de des o eliberezi...
Ce mai poti face?
tu o intrebare ca lumea nu poti adresa, dar inca sex sa faci.
esti pe langa tema sexului, de asta si esti virgin si pun pariu ca vei mai fi inca 20 de ani inainte doar daca din mila unei babornite care va fi beata nu va face sex cu tine
Mak99 stai tu fara grija, ca stiu ce spun.La mine a fost o problema intr-adevar.Am avut un himen mai elastic si foarte greu mi s-a rupt.Chiar daca eram exictata la maxim, tot dureri aveam.
Nu este adevarat ca fetele vor baieti cu experienta pentru relatie serioasa. Dimpotriva.
La unele fete le plac cei fara experienta.Sa fie ele primele cauta o fata ca asta
Mai întâi ai o problemă de identitate, ba ai 20 de ani, ba ai 24 de ani. Ceva ani ai pierdut oricum pe drum, asta se vede și din întrebările pe care le pui.
Așa că, singura soluție este să recuperezi.
Asta se face cu activitate sistematică. Cauți și iar cauți. Vorbești, faci curte cum se spune, cum te pricepi. De la o relație la alta înveți tot mai mult. Nu contează vârsta, nu te tot plânge că tu ai 20-24 și alții au pus-o de la 14. Și aceia au făcut ceva să o pună, fiecare cu cine a putut și cum s-a priceput. Dar pentru asta a muncit în zonă pe felie. Așa că, să te văd la treabă, nu cu întrebări, voi cum faceți și ce simțiți.
anonim_4396 întreabă: