Eu as zice sa nu te complici cu cel pe care nu-l placi.
Daca stai bine si te gandesti tu o sa stai cu el doar ca sa nu te mai enerveze dar in acelasi timp iti bati joc de el.Ok,am inteles,baiatu ti-a dovedit ca te iubeste,dar daca tu nu simti nimic pentru el, ce rost are?
Incearca sa vorbesti cu cel pe care-l placi cu adevarat, iar daca nu, mai ai putina rabdare si sigur o sa gasesti unu potrivit.(sau aparentele inseala din nou)
Uite,varsta nu conteaza absolut deloc, am colege la facultate care au prieteni cu 1-2 ani mai mici si totusi relatiile lor sunt super ok.deci in privinta varstei nu te stresa!
cat despre faptul ca nu il placi,asta e altceva,parerea mea este ca daca nu il placi sa nu ii dai sanse,pentru ca o sa il faci sa sufere si baiatul nu merita asta! mai bine fi sincera cu el si spune-i adevarul,spune-i ca placi pe altcineva si nu vrei sa stai langa el si sa te gandesti la altul!
incearca ceva cu baiatul pe care il placi,spune-i ce simti, sau baga-te cu el in seama, poate iese ceva!
bafta!
Compasiune vs iubire? wa asta e una grea uhm...stiu ca e un sfat des intalnit dar cica e bine sa iti ascultzi inima chiar daca nu iti raspunde cand ai nevoie de ea . Faza a ca alegerea iti apartine.Gandeste-te ce e mai important pentru tine sa il faci fericit pe tipul care te place dar fara sa fie vice-versa...ori(din fericire intotdeauna exista un "ori")iti urmezi calea si il alegi pe cel care il placi. Mult noroc in dragoste ^^!