| blacknigger69 a întrebat:

Bună TPU, de ceva timp tot vorbesc cu o fată online, dar este distanța cam mare între noi, 200km.Acum vreau să încerc să o combin, ceva sfaturi? Precizez că vorbim cu orele pe net și relatăm perfect, avem gândirea similară.Ea mi-a zis că am putea fi impreună, dar nu crede in relații la distanță.Dau fundă!
Vă rog, fără răspunsuri să o las sau ceva, cu ea am discutat prea mult, iar ea vrea să ne vedem cândva și poate să facem facultatea impreună.

Răspuns Câştigător
| MValentin a răspuns:

Te rog da-mi mesaj privat aici. Am avut aceeasi situatie precum tine. Doar ca intre noi este distanta de 500km.
Acum stau la ea o lună(in orasul ei) vine la mine la garsoniera, ma inteleg si cu parintii ei si dupa ce termina a 12-a ne vom muta impreuna si avem planuri serioase sa avem candva si copii. Iti voi spune absolut orice am facut si sper sa te ajut si pe tine

9 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Poți vorbi în continuare cu ea dar fără sa ai iluzia sau speranța oarba ca o sa iasă ceva fain. Nu zic ca sunt 0 șanse, însă când îți faci speranțe mari și daca acel lucru nu se întâmplă, ramai foarte dezamăgit.

| mgtow a răspuns:

Pt 200km poti sa plastesti una sa faci sex. Aia nu merita atata complicatie

| Michaeel a răspuns:

Poți vorbi cu ea despre tema asta și poate iese ceva. Puteți sa va vedeți și dacă e sa fiți împreună, veți fi.

| MValentin a răspuns (pentru mgtow):

Am relatie si e distanta intre noi de 500km reali, am muncit vara si acum stau la ea o lună (luna august) in curand ne vom muta impreuna si primii 1.5 ani de relatie nu ne-am vazut deloc. Esti total pe langa subiect prietene

| blacknigger69 explică (pentru MValentin):

Am dat mesaj!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ai zis ca vrei sa o "combini", dar ea a zis ca puteti fi impreuna... atunci care e problema mai exact? :/

| blacknigger69 explică (pentru DoarBogdan):

Ea vrea să fim, doar că distanța este problema. Vreau să ii schimb părerea despre relațiile la distanță

| mgtow a răspuns (pentru MValentin):

Ea vine la tine acasa daca va mutati impreuna? Sa iti zic ce si cum despre ruta ocolitoare de subiect

| MValentin a răspuns (pentru mgtow):

Scuze dar cum ai inceput nu exista un ce si cum