| chrisjohn68 a întrebat:

Buna TPU!
De ceva timp trec prin niste lucruri ciudate.
Am o relatie de 1 an cu iubita mea, iar lucrurile merg sa zicem bine. Ea mai are o sora mai mica cu 1 an.
Pana de curand nu o prea bagam in seama si nu imi prezenta mare interes, dar in ultimul timp am inceput sa ma gandesc la ea si mereu cand o vad sa am "fiori" in stomac. Un lucru cert este ca din cate am vazut si ea ma place.
Cum as putea sa o abordez sa stau cu ea la o poveste pe tema asta, fara a afla iubita mea?
Si ce sfaturi mi-ati putea da in legatura cu toata situatia?
Multumesc frumos, dau funda!

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Te-aș sfătui să nu îți complici viața în halul ăsta și să treci peste. Din punctul meu de vedere nu ar fi ok sa umbli cu sora ei nici după ce s-ar termina relația pe care o ai acum.

5 răspunsuri:
| chrisjohn68 explică (pentru VoidEternal):

Înțeleg ce spui, dar langa sora ei m-as simt mult mai bine decat langa iubita mea.e foarte complicat totul.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te sfatuiesc nici sa o abordezi si nici sa stai pe ascuns cu sora fetei, fiindca asa ceva NU se face niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te feresti de ispita, man.
Daca te indragostesti de sora-sa si ea de tine iar tu dai frau acestei trairi, o sa ajungi sa le ranesti pe amandoua: si pe gagica-ta si pe sorsa.
Pune punct cat inca sentimentul de "fluturi in stomac" nu ia amploare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te feresti de ispita, man.
Daca te indragostesti de sora-sa si ea de tine iar tu dai frau acestei trairi, o sa ajungi sa le ranesti pe amandoua: si pe gagica-ta si pe sorsa.
Pune punct cat inca sentimentul de "fluturi in stomac" nu ia amploare.

| chrisjohn68 explică (pentru anonim_4396):

Cred ca asa e cel mai bine, chit ca e extrem de greu sa fac alegerea asta.